Relación de pruebas disputadas en la liga social y resultados de cada jornada.

Resultat lliga Desembre 2021

11 des 21 En la lliga social gran actuació d'en Manel i en Mushu en debutants. En iniciats guanya l''Arlet amb l'Amy seguida de molt prop per la Linda. En avançats guanya en Buddy seguit per la Quimera recent promocionada al D i en competició la Brisa i l'Ela s'imposen a les seves respectives categories.

Resultat lliga Novembre 2021

14 nov 21 Nova jornada de la lliga social amb bon paper dels debutants, pistasses de l'Elisenda amb la Quimera i la Rue, recorregut super efectiu de la Buti, bones pistes de la Clara (amb els dos gossos) i recorreguts excel·lents de la Thai i en Loki.

Resultat lliga Octubre 2021

24 oct 21 Una lliga en dues jornades on els nivells més alts es van disputar al Reial Club de Polo de Barcelona fa uns dies i la resta al club aquest dissabte

Resultat lliga Juliol 2021

3 jul 21 La darrera jornada de la lliga 2020/2021, amb puntuació doble i sense cap posició tancada, ha portat més d'una sorpresa.

Resultat lliga Juny 2021

5 jun 21 La Quimera s'estrena amb una pista estratosfèrica en debutants. En iniciats, pista impecable de la Irene i la Nina que passen al primer lloc. En avançats la Blanca i la Buti s'estrenen guanyant la prova amb una molt bona pista. En precompetició la Clara guanya amb la Kora i passa al primer lloc empatada amb la Cloudy i només un punt per davant de la Lluna. En competició guanyen en Marc i la Mia i en alta competició l'Ezequiel amb la Mel.

Resultat lliga Maig 2021

16 mai 21. Tornem a la lliga social després d'algunes pujades de categoria (on com sabeu t'emportes els punts que tenies però amb el topall dels del primer en aquell nivell). La Mya guanya en debutants es distancía. En iniciats l'Alba i en Grop es marquen una pistassa posant un temps molt exigent a la resta de participants. En D l'Ares fa també una pista impecable i ràpida i es manté al capdavant. En precompetició la Clara guanya amb la Kora però son la LLuna i la Cloudy -segona i tercera- les que empaten al primer lloc. En comptetició la Patum completa la pista i es posa primera i en la màxima categoria torna a guanyar la Juli amb la Cora.

Resultat lliga Març 2021

28 mar 21. Per fi hem pogut reprendre la lliga social! En debutants molt bones pistes de guies que ya competeixen amb el seu segon o tercer gos. En iniciats pista molt ràpida i acurada de l'Eva i en Muxu. En precompetició l'Olga i la Clowdy destaquen amb una pista espectacular. En competició en Joan Miquel guanya amb la Cloe i en el màxim nivell és la Juli la que ho fa amb la Cora

Resultat lliga Setembre 2020

2 oct 20. Comença la lliga 20-21 amb bones pistes de l'Oriol i l'Ella en debutants. En C hi ha hagut una gran rivalitat i al final s'ha imposat la Neus amb la Patum però seguida de molt a prop per en Rafa amb en Grum. En precompetició l'Ariadna ha fet valdre la seva experìència amb la Maya i en les categories de competició la victòria ha estat per en Marc amb la Mia i en Victor amb en Bruc. Propera jornada: el 24 d'octubre, us hi esperem!

Resultat lliga juliol 2020

12 Jul 20. Represa de la lliga social després de la pausa pel confinament. En debutants l'Ares es marca una bona pista i fa un salt cap amunt en la classificació. En iniciats son la Eugènia i la Clara les que pugen posicions. En precompetició en Jesús guanya i puja llocs amb la Mim. En competició en Jazz consolida el seu primer lloc al guanyar i en alta competició tot està obert al haver-hi quatre competidors amb només dos punts de diferència.

FaLang translation system by Faboba