Relación de pruebas disputadas en la liga social y resultados de cada jornada.

Resultat lliga Setembre

24 set 22 Ja hem començat la lliga social d'aquesta temporada i tenim nous liders: Zero, Linda, Trevi, Kai i Loki. Propera jornada: el 22 d'octubre

Resultat lliga Juny

21 jun 22 Consolidació de favorits però també sorpreses en la darrera jornada de la lliga social de l'agility Cànic

Resultat lliga Maig 2022

14 mai 22 Nous valors com l'Aston i molta, molta competitivitat. Està tot en un puny i ja només queda una jornada. Quines ganes!

Resultat lliga Abril 2022

24 abr 22 Brillant actuació del debutants en la lliga social, freg a freg en els iniciats, canvi de lideratge en precompetició ... Aquesta lliga, a manca de dues jornades i la darrera amb puntuació doble, està d'allò més interessant.

Resultat lliga Març 2022

19 mar 22 En la jornada de març de la lliga social hem tingut novetats en els llocs destacats en cada categoria. Enhorabona a tots ells!

Resultat lliga Febrer 2022

19 feb 22 De nou amb endarreriment, aquí teniu els resultats de la darrera jornada de lliga. També hem actualitzat la classificació provisional.

Resultat lliga Gener 2022

30 gen 22 Hem trigat una mica però aquí teniu finalment els resultats d'una lliga especial que ha portat canvis a les classificacions generals.

Resultat lliga Desembre 2021

11 des 21 En la lliga social gran actuació d'en Manel i en Mushu en debutants. En iniciats guanya l''Arlet amb l'Amy seguida de molt prop per la Linda. En avançats guanya en Buddy seguit per la Quimera recent promocionada al D i en competició la Brisa i l'Ela s'imposen a les seves respectives categories.

Resultat lliga Novembre 2021

14 nov 21 Nova jornada de la lliga social amb bon paper dels debutants, pistasses de l'Elisenda amb la Quimera i la Rue, recorregut super efectiu de la Buti, bones pistes de la Clara (amb els dos gossos) i recorreguts excel·lents de la Thai i en Loki.

Resultat lliga Octubre 2021

24 oct 21 Una lliga en dues jornades on els nivells més alts es van disputar al Reial Club de Polo de Barcelona fa uns dies i la resta al club aquest dissabte

FaLang translation system by Faboba