Relación de pruebas disputadas en la liga social y resultados de cada jornada.

Resultat lliga Juny 2018

22 jun 18 Darrera jornada de la lliga 17/18 amb molt bones actuacions dels debutants Luca, Maya i Nim que al final queden al podi. En precompetició les actuacions de la Mel i en Bruc també els fan pujar al podi. En commpetició la Lola i la Cora consoliden el seu lideratge.

Resultat lliga Maig 2018

13 mai 18 uesta Recorreguts excepcionals dels debutants gràcies a en Teddy, la Maddie, en Pelut, la Trufa i la Maya. En C l'Aiko fa un zero i guanya la prova. En D en Joan Miquel i en Sergio lluiten pel primer lloc. En competició només la Maggie, en Dic i la Dana completen la pista mentre que en G en Toni s'emporta la prova amb la Piña

Resultat lliga Abril 2018

22 abr 18 Aquesta lliga ha començat per diversos canvis de nivell, sobretot els d'en Ripper, Jazz i Lerwick que han perdut algun puntet en la promoció al no poder superar els del primer classificat en D. Després d'això molts debutants amb bones pistes, sobretot en Pelut i la Maya. En C en Robert i la Lluna s'han imposat en una pista sesse cap error. En precompetició pistassa de la Winter que es posa segona. En competició la Lola guanya i avança a en Fox i la Cora es consolida com a primera bo i que la Piña va guanyar aquesta prova.

Resultat lliga Març 2018

24 mar 18 Avui calia fer un esforç per sortir de casa amb la pluja però alguns ho han fet i els ha anat bé. En C en Jazz i en Lerwick fan un salt endavant i es situen segon i tercer respectivament. En D la Mela guanya i es posa primera mentre en competició en Fox, acabat de pujar des del D, es posa primer i la Lola escurça distàncies. En G guanya la Cora i es destaca com a primera.

Resultat lliga Febrer 2018

18 feb 18 Pistàsses de la Brook i la Kira en debutants on en Teddy i la Brownie també sumen la màxima puntuació. En iniciats en Ripper torna a guanyar i consolida el seu lloc. En precompetició zeros d'en Fox que destaca com a primer i de la Boira. En competició un cop més guanya la Lola i s'acosta una mica més a en Panx. En alta competició guanya en Drac que així retalla distàncies amb la Cora.

Resultat lliga Gener 2018

27 gen 18 En Link i la Nayru tornen amb força en debutants. En Robert i la Lluna triomfen en iniciats amb una pista a zero. En precompetició en Fran segueix consolidant el seu lloc. En competició torna a guanyar la Lola però en Panx segueix al davant i en alta competició torna a guanyar la Cora.

FaLang translation system by Faboba