llac groc

Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

Desenllaç del cap de setmana al Vallés

20 gen 20 Al Vallés, podi previsible d'en Drac i menys de la Lola

Llegir-ne més...

Estrenem temporada al Vallés

19 gen 20 Doble zero i podi d'en Victor amb en Bruc, zeros de l'Elisenda amb en Drac i en Morgan, i de la Lola i de la Striptease ... Un bon començament de temporada

Llegir-ne més...

Bons recorreguts en segona divisió

18 gen 20 En la prova de segona divisió vàrem veure grans recorreguts de la Thai, la Cloe, en Loki, la Sally i la Nugget

Llegir-ne més...

Aquest dissabte buffet d'hivern 2020

17 gen 20 Aquest dissabte retrobem la tradció del buffet d'hivern. Encara hi sou a temps.

Llegir-ne més...

Diumenge d'aGELity

16 gen 20 Sí sí, ho heu llegit bé, aGELity. I és que quan els participants de 1a divisió vam arribar a Vilanova del Vallès el camp de futbol estava cobert amb una capa de gel.

Llegir-ne més...

10 des 19 La Mònica i en Jake van guanyar en la prova de segona divisió disputada a Barcelona i en Jazz va fer zero a l'agility

 JBB5794A la prova del passat cap de setmana al Ciutat Comptal, van començar amb l'agility en categoria estàndard.

 JBB5725Primer va saltar en Jazz i, tot i que la sortida era una mica complicada va aconseguir un zero, ben fet!! Seguit va saltar en Thor, fent dues faltes, una a la sortida de l'eslàlom i un altre a la zona de la rampa. Després va saltar en "categoria L" la Cloe, que va sortir de l'eslàlom abans d'hora directa cap al túnel col·locat just al davant.

Al torn dels petits, la Mònica amb el Jake va fer molt bona feina aconseguint un 0!! En Loki va quedar eliminat en repetir el balancí, que tants mals de cap està portant al Josep. Per últim, el Kuma, el toy per excel·lència, va quedar eliminat per no pujar la rampa en un primer intent i acabar fent-la del revés.

 JBB5745Al jumping, tampoc van destacar gaire, excepte la Mònica, que va tornar a aconseguir un 0 amb el que va guanyar la prova!! En Loki gairebé aconsegueix fer una pista a bona velocitat neta, si no arriba a ser pel refús que va fer a l'últim salt. El Kuma, que havia començat la màniga, va quedar eliminat fent un enrere on no tocava. Un salt després de l'eslàlom que tenia la seva trampa.

Als estàndard, tampoc els hi va anar massa bé, tots tres van quedar eliminats entrant a túnels o fent salts que no tocaven. Aquests estàndards tenen imaginació pròpia!

FaLang translation system by Faboba