llac groc

Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

En Drac fa dos podis però en Loki un agility

16 abr 19 En Morgan guanya el jumping de dissabte i en Drac, més regular, ha fet podi tots dos dies, però la noticia de l'any ha estat que en Loki ha fet un agility a zero

Llegeix més...

A Caldes, pistes exigents a l’estil Jordi

14 abr 19 A Caldes de Montbui uns recorreguts de grau 2 exigents van posar a prova als caniquillos. Sort que en Jake va salvar l'honor del club fent podi.

Llegeix més...

Resultat lliga Abril 2019

13 Abril 19 En debutants una mànega estratosfèrica de la Laia i en Conan ha fet penalitzar per temps a tots els seus companys. En iniciats la Maddie, la Mia i la Blava fan un pas decidit endavant. En precompetició la Mela i en Kuma segueixen sumant imparables ni que avui s'hi ha intercalat en Nevat. En competició pistassa a zero d'en David amb la Winter i en el màxim nivell l'Ela li retalla un puntet a la Cora

Llegeix més...

Temps de tot i tots els temps al Vallés

12 abr 19 Al Vallés en segona divisió vàrem tenir de tot: sol, vent, llamps, trons i plugeta. I pel que fa als gossos: zeros, alguna petita penalització de temps, eliminats per anar on no toca i fins i tot podi per en Bruc

Llegeix més...

Podis de la Cora i en Drac però tambè d'en Taboo

11 abr 19 En la prova de divisió d'Honor, amb pistes molt exigents, podi per la fiabilitat de la Cora i en Drac però també per l'empenta d'en Taboo.

Llegeix més...

28 feb 19 En segona divisió bones actuacions (la Cloe segona a l'agility i en Dic segon al jumping) però ens ha mancat arrodonir-ho a les dues mànegues

En un mati assoleiat, el grup de segona divisió hem anat a Caldes per la prova de La Daga.

201902 Valles Cloe201902 Valles Winter 4Hem començat amb el jumping en categoria mini on primer ha saltat la Boira i la Cristina que s’han eliminat en repetir un salt malgrat fer la resta de la pista perfecta.

Després ha saltat en Fox i en Fran que han fet una pista boníssima, llàstima de l’entrada a l’eslàlom que ha hagut de repetir i un pal que ha caigut.

El tercer en sortir ha estat en Loki i en Josep que també han fet molt bona pista però amb un refús a l’eslàlom i un altre en un enrere.

201902 Valles Fox201902 Valles Loki 2En estàndard han començat la Cloe i en Joan Miquel amb un jumping perfecte i bon temps amb el que han quedat segons de la mànega.

Després han saltat la Winter i en David que s’han eliminat en passar-se de llarg el túnel i fer un salt que no tocava.

201902 Valles Boira201902 Valles DicA continuació en Dic i la Mercè també estaven fent una bona pista però s’han eliminat al prendre al salt de longitud en diagonal.

Finalment la Mel  i jo hem començat força bé però cap al final ha entrat en un túnel per la boca que no tocava i ens hem eliminat.

En l’agility ha començat la Boira fent una pista perfecte a zero. Ben fet!

Després en Loki s’ha eliminat en repetir el balancí dons el primer cop ha fet un clàssic supersalt.

L’últim de mini ha estat en Fox que ha fet dues faltes i un refús a l’entrada de l’eslàlom, resultant al final el millor classificat del club amb una setena posició.

201902 Valles MelEn estàndard ha començat la Winter que s’ha eliminat en repetir el balancí.

La segona ha estat la Mel que tampoc tenia el dia i s’ha eliminat en no fer un salt enrere.

Just darrere ha sortit en Dic que ha fet un agility perfecte a 0 quedant, a més, el segon millor de la mànega.

Per últim la Cloe, que ha sortit amb la pressió d’haver fet un jumping perfecte, ha fet un refús a l’eslàlom però la pista anava sortint bé fins que a la rampa la Cloe no ha fet la zona com en Joan Miquel volia i li ha repetit eliminant-se. Tot i així han estat els millors del club amb una setena posició.

Esperem que  a la propera estiguem mes regulars que avui.

FaLang translation system by Faboba