llac groc

Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

Exercicis per aquests dies

LiLa 2LiLa 1Propio18 mar 20 Estem publicant exercicis per fer aquests dies en que ens toca estar a casa amb el nostre gos,.

Podeu consultar-los accedint a la part privada de la web amb el vostre usuari.

Si teniu qualsevol problema, envieu-nos un whatsapp o truqueu-nos.

 

Suspensió temporal d'activitats

13 mar 20 Seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport i l'edicte de l'Ajuntament de Cabrera de Mar ens veiem forçats a suspendre temporalment les activitats del club.

Us mantindrem informats per Telegram, Facebook, Google calendar i la web del club. Lamentem les molèsties derivades d'aquest fet i esperem poder-nos retrobar bén aviat.

Suspenem la lliga de dissabte

12 mar 20 Pel moment no ens plantegem suspendre les activitats del club però tampoc volem forçar a ningú a anar-hi si no li convé. Per això hem suspès la lliga social de dissabte on, en tot cas, faríem classe normal amb la gent que hi pugui anar.

Doble zero d'en Bruc i en Drac

11 mar 20 Amb dues pistes a zero en Bruc ha guanyat la prova de diumenge a Les Fonts en L i en Drac, també amb dos zeros, ha estat segon en M

Llegir-ne més...

SaturFAIL

10 mar 20 Força eliminats en unes pistes de grau 2 que es van atravessar a tots els competidors del club

Llegir-ne més...

25 set 18 Bones actuacions de la Rita -guanyadora en mini els dos dies- de la Winter -guanyadora en midi diumenge- i de la Boira -al podi de diumenge- a la prova del Maresme

201809 Maresme SieglindeDissabte, 22 de setembre

Tarda de sol i mosques a Argentona.

Els de grau 1 del Cànic, en Thor, la Vipper, la Winter, la Boira i la Rita que competien dissabte, van sortir a donar-ho tot.

La majoria són gossos molt ràpids, que enfilen les pistes amb moltes ganes.

Tots ho van fer molt bé, però la inexperiència i l’entusiasme funcionant alhora fan caure alguns pals, provoquen petites variacions en el recorregut, que els jutges, atenint-se al reglament, han de penalitzar (què voleu, és la seva feina...).

201809 Maresme Vipper201809 Maresme ThorLes pistes no eren pas difícils. Molts túnels encadenats i alguns punts on els gossos es podien despistar i poca cosa més. Els guies, coneixent el potencial dels seus gossos i sent perfeccionistes de mena, en molts casos han insistit a fer les coses molt ben fetes, encara que això suposés una eliminació.

Al final la Rita ha fet pòdium a la categoria mini, tot i anar xino-xano. S’ha de reconèixer que la prudència i la sort li regalen, de vegades, algun zero.

Diumenge, 23 de setembre

201809 Maresme David WinterMatí molt calorós, sort de les ombres que la Neus, en Josep i en Secun ens procuren a tots.

Competíem els mateixos d’ahir més l’Atlas i en Max.

Avui s’ha vist com a l’agility, la paciència del guia ha de ser proporcional a la velocitat del gos. Excepte la Rita, que segueix en la seva tònica d’anar fent, els altres gossos són tots uns fórmula 1 i això fa que les pistes tinguin moments espectaculars però que encara hi hagi detalls que cal polir i treballar.

Els guies ho saben i els seus objectius són molt clars: els gossos ho han de fer bé i si cal eliminar-se, doncs ens eliminem i no passa res. Dins de quatre dies tots seran uns cracks.

201809 Maresme Winter201809 Maresme AtlasEn David ja comença a recollir els fruits del treball i ha controlat molt bé la Winter, que ha fet un primer lloc molt merescut al pòdium.

L’Atlas comença a acostumar-se a l’ambient sorollós i estressant de les competicions i ha estat atent al César que li ha anat fent fer allò que li interessava treballar. Sembla que tots dos s’ho han passat molt bé.

En Thor i la Vipper surten a menjar-se la pista fent treballar la Isabel i en Jordi de valent. Al final els guies, animant i insistint, han aconseguit fer-los fer allò que volien.

201809 Maresme Boira201809 Maresme RitaI per acabar, el “bichon team”, representat per la Boira i la Rita, han aconseguit fer podi. La Boira ha anat molt ràpida i ha fet les pistes amb l’alegria de sempre i més concentrada que dissabte. I la Rita..., bé, fer zeros a la seva velocitat, no és una gran proesa, ella va al seu ritme, però s’ha de dir que estem molt contentes de veure com es concentra molt més que abans i comprèn i segueix les indicacions de la guia (fins i tot quan la guia dubta o s’equivoca). Però he de confessar que, de vegades, trobo a faltar les seves bogeries que, si més no, provocaven les riallades del personal.

FaLang translation system by Faboba