llac groc

Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

El fred i la Boira protagonistes a 2a Divisió

20 gen 19 Fred però també Boira -amb B majúscula- ja que la Cristina i la seva companya es van endur el primer lloc de la prova

Llegeix més...

La Boira guanya en grau 1 a Badalona

16 gen 19 A Badalona la Boira va imposar-se en una prova on van debutar en Cristian amb l'Athos i en Toni amb en Max

Llegeix més...

En Drac guanya a Badalona

15 gen 19 Bon paper dels midi del club: primer lloc d'en Drac i tercer d'en Jake.

Llegeix més...

Anem progressant en grau 3

13 gen 19 Els nostres representants en grau 3 van combinant el treball en conducció i en zones a les competicions

Llegeix més...

Resultat lliga Gener 2019

13 gen 19 En debutants, en Joey s'estrena a la lliga guanyant la prova. El C segueix molt disputat amb pistes molt igualades d'en Kuma -que guanya- la Mia i la Kira. En precompetició pistasses de la Mela i la Lluna que segueixen al capdavant. En competició hem trobat unes pistes molt exigents que només han superat la Dana, en Duc, la Mel i l'Ela.

Llegeix més...

11 mai 18 En Juanjo va aprofitar l'Open contra el càncer per participar-hi amb en Qumba que deixarà de competir activament.

A tots vosaltres, que esperàveu llegir la crònica dels equips de la categoria estàndard que vàrem participar en l’Open contra el càncer organitzat pel Club d’Agility Badalona, voldria demanar-vos disculpes per avançat. Voldria aprofitar aquest espai que em facilita el Cànic per una raó personal. Especialment, voldria comptar amb la comprensió de la Diana, que va participar amb la Coma i la Saya, classificant aquesta darrera per la final de l’Open. També amb la de l’Eva i del Sam, que es van intercanviar el gossos i van gaudir respectivament de la briosa conducció necessària pel guiatge de la Collie i de la seductora seguretat en el guiatge d’en Fish. No menor ha de ser la comprensió de la Mercè, que aquest cop havia intercanviat el Hippy per l’Ona de la Mònica del Neo Reus. Totes dues se les van veure i desitjar per tal de compenetrar-se amb els nous companys d’equip. D’una altra banda, jo vaig participar amb en Qumba i la Sioux, classificant també aquesta darrera per a la final de l’Open.

2018 Badalona QumbaI llavors, si no us explicaré com va anar la participació dels estàndards a l’Open, quin és l’objectiu d’aquest escrit? Doncs no és un altre que anunciar-vos que en Qumba deixa de competir i es jubila de l’agility. No és per lesió o per falta de salut, sols és que ara per ara troba més divertit caçar un frisbee o jugar amb una pilota que intentar entendre què l’està indicant el seu maldestre guia.

Qumba, com la majoria de nosaltres es va iniciar a l’agility per casualitat. De la ma del seu company Harpo va ingressar en el Cànic ja fa un bon grapat d’anys. Aviat ja va mostrar comptar amb un caràcter especial. Sempre era l’últim a sortir de la classe d’obediència, no suportava allunyar-se d’en Harpo i ja mostrava una clara tendència a no tocar les zones i a prendre trajectòries virtuals en recorreguts improvisats.

Amb el temps i l’entrenament es va convertir en un competidor nat. Tot i les seves limitacions fisiològiques donà el 120% de la seva capacitat en qualsevol competició a la que assitia. Com a resultats més remarcables va quedar 3r per equips en la Copa Catalunya i 2n per clubs en 2a Divisió de la lliga catalana al 2015 i 3r en individual i 3r per clubs en 1a Divisió de la lliga catalana al 2016.

Però no és pel resultats que més destaca. En Qumba és i serà un company fidel, abnegat, i esforçat, com també és i serà testarrut, obsessiu, i reactiu. És com és i ja no el canviarem. Ara, un cop jubilat, es podrà regalar el plaer de criticar la resta dels equips recolzat còmodament darrera la barrera. “Amb aquestes zones no vas bé xaval, jo no ho faria així”... “Abans els obstacles sí que eren obstacles, no com els d’ara, que són de nyigui-nyogui”, etc.

En definitiva, a partir d’ara la seva màxima preocupació serà sortir disparat darrera del frisbee, que la menja estigui a punt a l’hora, i no perdre de vista a Sioux, que amb un guia com a Juanjo, ja es pot espavilar ben aviat.

FaLang translation system by Faboba