llac groc

Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

El fred i la Boira protagonistes a 2a Divisió

20 gen 19 Fred però també Boira -amb B majúscula- ja que la Cristina i la seva companya es van endur el primer lloc de la prova

Llegeix més...

La Boira guanya en grau 1 a Badalona

16 gen 19 A Badalona la Boira va imposar-se en una prova on van debutar en Cristian amb l'Athos i en Toni amb en Max

Llegeix més...

En Drac guanya a Badalona

15 gen 19 Bon paper dels midi del club: primer lloc d'en Drac i tercer d'en Jake.

Llegeix més...

Anem progressant en grau 3

13 gen 19 Els nostres representants en grau 3 van combinant el treball en conducció i en zones a les competicions

Llegeix més...

Resultat lliga Gener 2019

13 gen 19 En debutants, en Joey s'estrena a la lliga guanyant la prova. El C segueix molt disputat amb pistes molt igualades d'en Kuma -que guanya- la Mia i la Kira. En precompetició pistasses de la Mela i la Lluna que segueixen al capdavant. En competició hem trobat unes pistes molt exigents que només han superat la Dana, en Duc, la Mel i l'Ela.

Llegeix més...

12 abr 18 En la prova de segona divisió al Vallés alguns dels nostres gossos van voler escurçar el temps sota la pluja saltant-se les zones. En el jumping, en canvi, van còrrer força però no prou.

El passat diumenge tocava anar cap al Vallès, a Caldes de Montbui. El dia estava bastant inestable -ara plou ara no plou- però els representants del Cànic en segona divisió: Hippy, Sioux, Mel, Loki, Jake i Dic vam sobreviure.

Aquesta vegada els va tocar començar als mini-midi en la pista d'agility. En Loki, primer, va sortir molt animat i, per acabar ràpid, va decidir que aniria més de pressa saltant-se la zona de la passarel·la i volant quan baixava el balancí, o sigui: va fer dues faltes.

201804 Valles Sioux201804 Valles MelEn Jake anava molt bé però, com que va tant pendent de la Mònica, va decidir seguir-la en comptes d’entrar al túnel a la primera. Després en el següent túnel va entrar i sortir pel mateix forat, no fos cas que se li perdés la mestressa, fent així 2 refusos.

En Dic tampoc va tenir sort, va fer un refús davant un rere, suposo que mal indicat, i després va decidir també saltar-se la zona de baixada de la passarel·la.

201804 Valles Jake201804 Valles DicLa Mel si que va fer una pista sense cap error, de fet va ser la única del club en fer-ho.

En Hippy també volia acabar ràpid i es va saltar les zones de baixada de la pasarel·la i de la rampa mentre que la seva germana, la Sioux, només va fer una falta, en també saltar-se la zona de baixada de la passarel·la.

Després, en el Jumping, vam tenir una mica més de sort però tampoc com per tirar cohets.

En Loki i la Sioux només van fer una falta en l’entrada dels pals on s'arribava molt ràpid.

En Jake, en Dic, en Hippy i la Mel van fer unes pistes perfectes força ràpides però, com que la pista no tenia massa dificultat, el gos que va marcar temps gairebé “va volar” i això va fer que, tot i haver fet unes pistasses, gairebé tots penalitzéssim per temps. Llàstima!!

FaLang translation system by Faboba