llac groc

Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

El fred i la Boira protagonistes a 2a Divisió

20 gen 19 Fred però també Boira -amb B majúscula- ja que la Cristina i la seva companya es van endur el primer lloc de la prova

Llegeix més...

La Boira guanya en grau 1 a Badalona

16 gen 19 A Badalona la Boira va imposar-se en una prova on van debutar en Cristian amb l'Athos i en Toni amb en Max

Llegeix més...

En Drac guanya a Badalona

15 gen 19 Bon paper dels midi del club: primer lloc d'en Drac i tercer d'en Jake.

Llegeix més...

Anem progressant en grau 3

13 gen 19 Els nostres representants en grau 3 van combinant el treball en conducció i en zones a les competicions

Llegeix més...

Resultat lliga Gener 2019

13 gen 19 En debutants, en Joey s'estrena a la lliga guanyant la prova. El C segueix molt disputat amb pistes molt igualades d'en Kuma -que guanya- la Mia i la Kira. En precompetició pistasses de la Mela i la Lluna que segueixen al capdavant. En competició hem trobat unes pistes molt exigents que només han superat la Dana, en Duc, la Mel i l'Ela.

Llegeix més...

1 feb 18 Us deviem un comentari sobre l'intens cap de setmana que vàrem viure fa deu dies. Com amb l'embolic d'organitzar-ho ens vàrem perdre gran part dels participants però sempre podem fem una reflexió general sobre això d'organitzar proves.

Fa dues setmanes varem tenir, en dos dies, prova de la RSCE i de la FCAG. La primera amb 85 gossos i la segona amb 156, una gran diferència i per això el plantejament de cadascuna va ser diferent.

 JBB5462La organització d’una prova no només porta feina el dia que la fem, que mes voldríem alguns! Si vols que les coses surtin be, s’ha de tenir una previsió d’horari i un equip de gent al darrera molt disposada a treballar. Abans, però, s’ha de tenir molt clara la funció de cadascú, qui pot venir, quin horari li va millor i quina feina és la mes adecuada per cadascú perquè no quedi res en l'aire i això no és gens fàcil.

Comencem amb tota la introducció dels participants a cada prova, les baixes i altes al darrer moment i mirar que tot estigui correcte -pagaments inclosos- i despres fet tota la llista de feines i els horaris. Quan ja ho tens tot fet, moltes cops toca canviar-ho però, bé, és part del joc.

També les activitats vinculadades a la prova tenen la seva preparació: cal comprar begudes i menjar per tenir disponible aquell dia, revisar si algun obstàcle necessita un repàs ...

Canic ParkingEl dia de la prova, això tots ho sabem, normalment ja hi ha molta feina: a les pistes fent de crono, a la porta, portant corretges d'un costat a l'altre, fent d'equip de pista, coordinant-ho tot. També la gent que està al bar i que no pot veure la prova o els que estan al pàrquing, exili necessari si volem que tothom pugui aparcar prop de la pista i entrar-se i sortir-ne quan més els convingui sense problemes. Ja sabeu que la taula de control és un punt d'estrès tota l la jornada: recollir cartilles quan és el cas, canvis de darrera hora dels participants, fer les llistes de cada pista, entrar i puntejar tots els resultats, omplir cartilles quan cal, donar trofeus, atendre consultes i reclamacions ... Sempre passa alguna coseta pero també sempre ens n'acabem sortint, uns cops millor que altres. Així dissabte varem tenir un petit problema que va provocar que acabéssim més tard del que haviem previst però, en canvi, diumenge ens va sobrar temps per tot arreu i això que tenim tot el vent en contra!

Ajudant a la provaDoncs bé, si fer una prova és un estrès, fer-ne dues de seguides seria més del doble (per cansament). Aquest cop, però, ens vàrem marcar el punt de fer la prova de diumenge al camp d'esports de Cabrera de Mar, un terra ideal per còrrer amb el gos amb grades i facilitat d'accés. Això implica, però, que dissabte un cop finalitzada la prova vàrem pujar la pista al camp d'esports on vàrem delimitar la pista i muntar el primer circuit de diumenge i, molt més fort, tornar a baixar tots els obstàcles diumenge al vespre un cop va acabar tota la prova. Quina currada!

Cal agrair l'eficiència de tota la gent que va poder venir a donar un cop de mà ja fos tot el dia o en l'estona en que s'ho va poder combinar i tant dissabte com diumenge. ESTIC MOLT ORGULLOSA DE TOTS VOSALTRES.

 JBB5448També volem agraír l'Ajuntament de Cabrera de Mar el deixar-nos les instal·lacions esportives tot el diumenge, va estar genial, molta gent ens ho va dir i, sobretot, ens va agrair el gest del Regidor d’Esports, l'Enric Mir, que va aconseguir que l'organització de la gimcana deixés de llençar els potents petards de separació entre proves que havíen produir més d'un ensurt entre els nostres gossos.

Ens podem donar tots l'enhorabona pel bé que va sortir i hem de felicitar també a la gent que va aconseguir bons resultats a la competició: la Reyes i en Randy que dissabte van guanyar el grau 1 en S+M, la Diana i la Coma segones en grau 2 L, l'Elisenda i en Drac que van guanyar el grau 2 M, la Neus i l'Ela, segones en grau 2 S i l'Estel i en Taboo terceres en grau 3. Diumenge la collita va ser més justa, sort de l'Elisenda i en Drac que ens van representar al podi de divisió d'Honor.

Enhorabona a tots els guanyadors i moltes gracies a tots els participants, Ajuntament de Cabrera i als nostres Caniqueros. La propera la festa de Carnestoltes amb el concurs de disfresses, els jocs, les proves d'agility i la barbacoa.

FaLang translation system by Faboba