llac groc

Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

Debut i podi dels més novells

18 jul 19 Els més nous del club van estrenar-se a la prova de preagility de Les Fonts i els va anar molt bé

Llegeix més...

Podis del Cànic i zero de la Cloe a Les Fonts

16 jul 19 Cada dia hi ha hagut alegries pels representants del Cànic en grau I a la prova de Terrassa

Llegeix més...

Final lliga social 2018/2019

25 jun 19 La darrera jornada de la lliga social de la temporada va determinar alguns canvis en la classificació. Veieu com va quedar tot plegat

Llegeix més...

La Copa Catalunya a l'Esportiu Maresme

7 jul 19 EsportiuMaresmeLa revista Esportiu Maresme ha publicat un article sobre la Copa Catalunya 2019 que vàrem organitzar al camp d'esports de Cabrera de Mar. Podeu llegir-lo aqui (pàgina 23)

Zeros en plena onada de calor

2 jul 19 Divendres en Fox i la Winter (dos) i diumenge l'Athos. Bona collita de pistes a zero en un cap de setmana on la calor feia difícil fins i tot pensar

Llegeix més...

8 feb 17 Bo i estar encara lesionada l'Elisenda va fer molt bones pistes amb en Morgan, acabant segona. En Juanjo ho va fer molt bé amb en Hippy i força amb la Sioux i en Josep i en Loki van fer molt bé part de les pistes.

201702 Girona Podi MorganDiumenge passat ens va tocar pujar fins a Girona per fer la 10ª prova de la lliga catalana de FCAG. Del cCànic erem 4 participants: En Josep i en Loki , la Eli i en Morgan i el Juanjo amb Sioux i Hippy.

201702 Girona LokiEl primer en sortir va ser en Loki, que com sempre, fa uns agilitys fantàstics fins que es troba amb el balancí, un refús… i un altre, que no Josep que no penso pujar, que això es mou i no mola, i el Josep que si Loki que has de pujar ... i així una bona estona fins eliminar-se.

En mida gran li va tocar a en Juanjo amb la Sioux. Sioux va sortir lenteta com ens té acostumats però, poc a poc, va anar-se animant. Va fer una pista fluida fins que es va topar amb el eslàlom i va fer una refusada, després d’aquest error va pensar que ho havia de fer millor i va acabar la pista sense més errades, però penalitzant per temps.

Poc després tornava Juanjo amb l’altre aussie: en Hippy. Res a veure amb la Sioux, ell surt boig i bordant com si estigués de festa major, una pista ràpida i molt ben guiada per Juanjo, acabant amb una falta a la passarel·la i dins del temps establert.

I per últim en Morgan, que sortia amb l’Eli que encara la tenim una mica lesionada, però és una xicota forta i dura. Va aconseguir fer un magnífic agility a 0…ahhhh no! A 0 no!! Per primera vegada i crec que última, en Morgan va penalitzar poc més d'un segon per temps.

201702 Girona HippyEl jumping prometia bones pistes, era molt fluid i donava peu a que els gossos i guies poguessin gaudir.

En Josep i en Loki van començar molt be, però aquest gos corre molt i molt i en Josep no tant, així que després de un túnel recte li va ser impossible  arribar per posicionar-se i en Loki va fer de les seves, fent un salt al revés.

Més tard li va tocar a Sioux, que tornava a sortir a pista algo descol·locada i va anar fent la pista xino-xano fins que després d’una bona recta va donar per fet que això ja s’acabava i va fer un conat d’anar-se’n. En Juanjo, ben ferm, la va fer tornar però ja s’havia desconnectat, així que es va sortir de l’eslàlom i en Juanjo per no agobiar-la més va seguir fent la pista amb bastanta fluïdesa, però ja eliminats.

En Hippy sortia poc després, amb un quiet molt dubtós. Juanjo va decidir seguir endavant, fent una pista molt bonica i ràpida però amb un palet a terra i dos segons de penalització per temps. Així i tot van aconseguir quedar en un fantàstic 4rt lloc de la general, sumant uns quants puntets per la lliga. Aquest parell cada dia s’entenen millor.

I per finalitzar en Morgan, que ens va fer disfrutar d’un jumping rapidíssim, fluid, sense entrebancar-se amb l’Elisenda, acabant amb un 0 i aconseguint finalment un 2on lloc al podi. Eli, ets la canya… fins i tot lesionada ets capaç de fer unes grans pistes… Felicitats!!!!

FaLang translation system by Faboba