llac groc

Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

Exercicis per aquests dies

LiLa 2LiLa 1Propio18 mar 20 Estem publicant exercicis per fer aquests dies en que ens toca estar a casa amb el nostre gos,.

Podeu consultar-los accedint a la part privada de la web amb el vostre usuari.

Si teniu qualsevol problema, envieu-nos un whatsapp o truqueu-nos.

 

Suspensió temporal d'activitats

13 mar 20 Seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport i l'edicte de l'Ajuntament de Cabrera de Mar ens veiem forçats a suspendre temporalment les activitats del club.

Us mantindrem informats per Telegram, Facebook, Google calendar i la web del club. Lamentem les molèsties derivades d'aquest fet i esperem poder-nos retrobar bén aviat.

Suspenem la lliga de dissabte

12 mar 20 Pel moment no ens plantegem suspendre les activitats del club però tampoc volem forçar a ningú a anar-hi si no li convé. Per això hem suspès la lliga social de dissabte on, en tot cas, faríem classe normal amb la gent que hi pugui anar.

Doble zero d'en Bruc i en Drac

11 mar 20 Amb dues pistes a zero en Bruc ha guanyat la prova de diumenge a Les Fonts en L i en Drac, també amb dos zeros, ha estat segon en M

Llegir-ne més...

SaturFAIL

10 mar 20 Força eliminats en unes pistes de grau 2 que es van atravessar a tots els competidors del club

Llegir-ne més...

25 jun 15 Al Maresme, en la prova de grau II, doble zero i podi de la Striptease i la Cora

A la prova de dissabte vam ser poquets. A en Wifi se li van entrebancar uns pals del jumping i la Tina va decidir treballar la resta de pista que li quedava i va aprofitar l’agility per continuar treballant.

En Hippy se'n va anar amb un bon gust de boca i és que va fer dues pistasses amb excel·lent: un agility molt fluid que van acabar a zero i l'agility amb una falta a la rampa.

Finalment, en Qumba va ser eliminat vilment a l’agility i va tombar un palet al jumping, però la resta de pista va ser bufar i fer bombolles.

201506 Maresme Podi Cora201506 Maresme Podi StripDiumenge ja erem uns quants mes els que vam gaudir d’un agility amb unes quantes trampes de les quals alguns no s'en van sortir i d'un Jumping d’allò més divertit.

En mini l’Ela va caure en un dels últim paranys, fent un salt per on no tocava, pero la resta de pista va anar de perles igual que el jumping. En WiFi va ser absorbit per un túnel molt perillós amb el que després van aprofitar per treballar les zones i al jumping va donar-ho tot, marcant el millor temps i fent un zero.

En mitjans, la Striptease va fer un 0 com una casa, fent una pista fluida i demostrant-nos a tots que es podia fer i després al jumping va continuar amb la seva rutina: ja és el seu tercer doble 0 pel campionat d’Espanya en aquesta temporada!

En mida gran en Qumba va sucumbir al segon salt, fent-lo al revés amb el que també van aprofitar per treballar algunes cosetes. Després es van marcar una pistassa al jumping i aconseguint un 0. En Hippy tampoc estava amb totes i va tirar alguns palets, això sí, va acabar pista bo i algun ensurt com deixar-se l’últim salt del jumping!. La Cora va voler seguir els seus passos i també va fer unes pistes brillants, aquest equip està augmentant la seva velocitat dia a dia, continueu així! Finalment en Sam es va autoeliminar per poder treballar les zones que d’aquí a poc podrem veure a les seves rapides pistes.

Tina (Wifi)

FaLang translation system by Faboba