llac groc

Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

Debut i podi dels més novells

18 jul 19 Els més nous del club van estrenar-se a la prova de preagility de Les Fonts i els va anar molt bé

Llegeix més...

Podis del Cànic i zero de la Cloe a Les Fonts

16 jul 19 Cada dia hi ha hagut alegries pels representants del Cànic en grau I a la prova de Terrassa

Llegeix més...

Final lliga social 2018/2019

25 jun 19 La darrera jornada de la lliga social de la temporada va determinar alguns canvis en la classificació. Veieu com va quedar tot plegat

Llegeix més...

La Copa Catalunya a l'Esportiu Maresme

7 jul 19 EsportiuMaresmeLa revista Esportiu Maresme ha publicat un article sobre la Copa Catalunya 2019 que vàrem organitzar al camp d'esports de Cabrera de Mar. Podeu llegir-lo aqui (pàgina 23)

Zeros en plena onada de calor

2 jul 19 Divendres en Fox i la Winter (dos) i diumenge l'Athos. Bona collita de pistes a zero en un cap de setmana on la calor feia difícil fins i tot pensar

Llegeix més...

2 jun 14 El Cànic tercer per equips en mida gran i quart en petits i mitjans

201405 Catalunya podi dissDissabte, just després de la lliga social, començava la prova per equips de la Copa de Catalunya d'aquest any a Santa Cristina d'Aro. En cada categoria (grans i petits+mitjans) presentavem un equip format pels quatre millors classificats de la temporada.

La prova es disputava sota les condicions de divisió d'honor: fixant per cada recorregut un temps només un 15% superior al millor de cada mànega. Això ens condicionava: al nostre equip tenim gossos molt fiables però en aquesta lliga hi ha autèntiques bales (de fet una d'elles al club) i ens procupava penalitzar per temps.

La primera mànega que ha plantejat en Andrew Dicker, un reconegut jutge anglès, ha estat un jumping on calia mantenir un cert control (tres boques de túnel força properes feien un cert respecte) però que es deixava fer.

En les proves per equips es consideren els tres millors de recorreguts de cada mànega, En aquest jumping la Golfa, en Qumba i la Coma han acabat en posicions gairebé consecutives, sense cap error en la pista i amb un molt bon temps, penalitzant només entre 1 i 3 segons. Aquesta fiabilitat els ha portat, després de la primera mànega, a classificar-se en segona posició sobre un total de 15 equips.

Els mini i midi tenien, per tant, un llistó molt alt. En Drac s'ha portat com un campió amb una pista impecable i menys d'un segon de penalització mentre que la Chula -que ha fet unes passes de més per anar a saludar al jutge- , la Gamma -que ha entrat massa fort al slalom- i la Kira han quedat en llocs consecutius al voltant dels 5 punts. Sumant-ho tot, però, estàvem en quart lloc, nomes a un pas del podi.

201405 Catalunya diss Golfa201405 Catalunya diss Qumba201405 Catalunya diss Coma201405 Catalunya diss DanaEl recorregut d'agility era una mica més exigent però els nostres estàndar son infalibles.

La Golfa va fer un agility impecable i amb un temps molt bó.

En Qumba va afegir un punt (o un grapat) d'emoció al acostar-se perillosament a un túnel que no tocava gairebé al final.

La Coma va tombar el pal en el salt doble però després la Dana -que també ens va fer patir amb un túnel- va penalitzar una mica més per temps amb el que al final va considerar-se el resultat de la Coma.

Doncs be, després de les dues pistes i de que passessin tots els equips, el nostre equip de standard va acabar en la tercera posició del podi, el que és tot un èxit considerant que no es tracta de les races més típiques de l'agility. I, per cert, comprovant la classificació individual de tots els gossos que van participar-hi varem veure que en Cesar i la Golfa haurien quedat en un tercer lloc individual, "guapo" no?

201405 Catalunya diss Drac201405 Catalunya diss Gamma201405 Catalunya diss Kira201405 Catalunya diss ChulaPel que fa als midi i midi, en Drac va eliminar-se en un punt que ja tenia preocupada a l'Elisenda: un túnel en U al costat de la passarel·la on calia prendre la boca més llunyana.

La Gamma va fer una pista molt ràpida però no va assegurar prou la baixada del balancí la gossa va marxar una mica abans d'hora.

La Kira i la Chula no van tenir cap error en pista (ni que aquesta segona ens va fer patir de nou amb un salt que no tocava prop del final)

Al final el nostre equip va mantenir el quart lloc que havia aconseguit en la primera mànega. Per tant, primer podi del cap de setmana pel Cànic gràcies a l'equip de standard, segur que diumenge n'hi haurà més!

201405 Catalunya grup diss

FaLang translation system by Faboba