llac groc

Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

Debut i podi dels més novells

18 jul 19 Els més nous del club van estrenar-se a la prova de preagility de Les Fonts i els va anar molt bé

Llegeix més...

Podis del Cànic i zero de la Cloe a Les Fonts

16 jul 19 Cada dia hi ha hagut alegries pels representants del Cànic en grau I a la prova de Terrassa

Llegeix més...

Final lliga social 2018/2019

25 jun 19 La darrera jornada de la lliga social de la temporada va determinar alguns canvis en la classificació. Veieu com va quedar tot plegat

Llegeix més...

La Copa Catalunya a l'Esportiu Maresme

7 jul 19 EsportiuMaresmeLa revista Esportiu Maresme ha publicat un article sobre la Copa Catalunya 2019 que vàrem organitzar al camp d'esports de Cabrera de Mar. Podeu llegir-lo aqui (pàgina 23)

Zeros en plena onada de calor

2 jul 19 Divendres en Fox i la Winter (dos) i diumenge l'Athos. Bona collita de pistes a zero en un cap de setmana on la calor feia difícil fins i tot pensar

Llegeix més...

15 gen 19 Bon paper dels midi del club: primer lloc d'en Drac i tercer d'en Jake.

Podi Badalona G2Dissabte al club de Badalona varem competir sobre dues pistas simultánies. Els estàndard varen començar pel jumping i els mini i midi per l'agility.

En el jumping la primera en sortir la ver la Lola però només començar se'n va anar a buscar la seva joguina que tenia a la porta de sortida amb el que es va eliminar.

La Mercè va sortir després amb en Hippy i va fer la pista a zero i amb velocitat. La seva germana, la Sioux, en canvi va fer un parell de faltes i una refusada amb en Juanjo.

En la mànega d'agility, en mini i midi, van començar l'Elisenda i en Drac amb una pista a zero. La Carme i la Striptease van eliminar-se al treballar la passarel·la mentre que en Jake i la Mònica van acumular dues faltes i una refusada.

Quan els gossos grans van fer l'agility les coses van canviar. La Lola va fer un zero i amb punt de velocitat, en Hippy va eliminar-se i la Sioux va fer la pista a zero i també amb punt de velocitat.

En el jumping dels petits, la Mònica amb en Jake va tornar a penalitzar i la Striptease també va fer alguna cosa. En Drac va fer una falta però això no li va impedir acabar el primer de la seva categoria.

Al haver completat les dues pistes ni que sigui amb penalització en Jake també hauria d'haver estat al podi, en tercer lloc, però la seva guia -que no acaba de confiar en les seves possibilitats- ja havia marxat.

FaLang translation system by Faboba