Creiem en l'ensinistrament en positiu i l'agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

Resultats cinquena lliga d'habilitats

17 mai 17 Resultats de la cinquena jornada de la lliga d'habilitats.

Llegeix més...

Segona jornada de la lliga de disc dog

18 mai 17 Dissabte vàrem fer la segona jornada de la lliga de disc dog del Cànic

Llegeix més...

Resultat lliga Maig 2017

14 Mai 17 En debutants, pista espectacular de la Isabelle amb la Molly. En iniciats en Klaus està apretant molt, seguit per en Ripper, ni que la Mel està defensant el seu lloc. En precompetició guanya la Pam i es trenca el triple empat al quedar en Fox un punt per davant de la Jessy. En competició en Dic fa un salt endavant però la Maggie segueix primera. En la màxima categoria res de nou: torna a guanyar en Drac.

Llegeix més...

Badatunel 2017

14 mai 17 Una prova només amb túnels en que acostumem a aprofitar per fer alguns experiments de canvi de guia, fins i tot amb guies ben novells.

Llegeix més...

Podis de la Piña i en Qumba a Badalona

12 mai 17 En la prova de diumenge al Badalona en Toni va fer podi amb la Piña  i en Juanjo també amb en Qumba

Llegeix més...

27 mar 17 En la prova de divisió d'honor de diumenge en Drac va ser tercer i la Coma i la Cora sisena i setena respectivament avançant així  en classificació de la lliga.

201703 Quiteria Podi DH201703 Quiteria Ela201703 Quiteria DracEn DH, aquest diumenge ens representàven la Ela, en Drac, la Cora i la Coma.

El jutge ens va plantejar un jumping molt tècnic. L'Ela i la Neus van penalitzar amb un refús en un punt on una volia anar a l'eslàlom i l'altra al túnel, qüestió de gustos, mira! En Drac ho va solventar força bé però va tirar un palet quan ja ens ho creiem fet. La Cora també va anar pel mateix camí, tirant el castell i un pal. Finalment la Coma, valor segur, la va fer a 0 i dins de temps.

201703 Quiteria Cora2201703 Quiteria Coma2L'agility era més assequible però amb un parell de trampes i l'Ela, que està molt decidida últimament, va caure en una d'elles: va anar a un salt quan tocava fer l'eslàlom. En Drac va anar força fluid però va fer falta la passarel·la. La Cora i la Juli van fer 0 però penalitzant per temps ja que a la baixada de la passarel·la van estar-se discutint sobre si acabar de fer-la o quedar-se allà. En el cas de la Coma van solventar-la molt bé però van caure dos pals.

Al final la Coma i la Cora van rascar alguns puntets per la lliga al quedar en 6a i 7a posició en aquesta prova i, en mini-midi, en Drac, va pujar al podi en 3a posició.

FaLang translation system by Faboba