Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

Més activitats pels divendres

17 Oct 17 Comencem un nou grup de motivació i joc amb el nostre gos

Llegeix més...

Ales pels guies?

16 oct 17 En la prova de dissabte a alguns guies els hi hauria anat bé tenir ales. En canvi alguns gossos, que les porten de sèrie, ja les podrien guardar recollidetes.

Llegeix més...

L'Ela i en Drac lideren la lliga en DH

15 oct 17 Després de la prova de Girona, on en Drac i la Cora van fer podi, l'Elisenda amb en Drac i la Neus amb l'Ela han passat a liderar la lliga catalana d'agility en la seva màxima categoria

Llegeix més...

Reflexoteràpia per mascotes

14 oct 17 Divendres 10 de Novembre a les 7 de la tarda farem una xerrada sobre reflexoteràpia per mascotes a la sala nova de l'Ajuntament de Cabrera de Mar

Llegeix més...

Zeros? Si però desaparellats

11 oct 17 A Girona, en segona divisió, zeros en agility i jumping ... però mai més d'un a l'hora, que no s'ha d'abusar

Llegeix més...

27 mar 17 En la prova de divisió d'honor de diumenge en Drac va ser tercer i la Coma i la Cora sisena i setena respectivament avançant així  en classificació de la lliga.

201703 Quiteria Podi DH201703 Quiteria Ela201703 Quiteria DracEn DH, aquest diumenge ens representàven la Ela, en Drac, la Cora i la Coma.

El jutge ens va plantejar un jumping molt tècnic. L'Ela i la Neus van penalitzar amb un refús en un punt on una volia anar a l'eslàlom i l'altra al túnel, qüestió de gustos, mira! En Drac ho va solventar força bé però va tirar un palet quan ja ens ho creiem fet. La Cora també va anar pel mateix camí, tirant el castell i un pal. Finalment la Coma, valor segur, la va fer a 0 i dins de temps.

201703 Quiteria Cora2201703 Quiteria Coma2L'agility era més assequible però amb un parell de trampes i l'Ela, que està molt decidida últimament, va caure en una d'elles: va anar a un salt quan tocava fer l'eslàlom. En Drac va anar força fluid però va fer falta la passarel·la. La Cora i la Juli van fer 0 però penalitzant per temps ja que a la baixada de la passarel·la van estar-se discutint sobre si acabar de fer-la o quedar-se allà. En el cas de la Coma van solventar-la molt bé però van caure dos pals.

Al final la Coma i la Cora van rascar alguns puntets per la lliga al quedar en 6a i 7a posició en aquesta prova i, en mini-midi, en Drac, va pujar al podi en 3a posició.

FaLang translation system by Faboba

Segueix-nos

Logo Advance 300Consumim i recomanem