llac groc

Creiem en l'educació canina i l'ensinistrament del gos en positiu
l' agility ens ajuda a educar el nostre gos mitjançant el joc des de cadell

El teu gos et fa cas? ... sempre?
Descobreix com millorar la vostra relació i educar-lo en positiu
Tens un cadell?
Ara és el moment, és divertit i fareu nous amics
Coneixes l'agility?
Tu també pots fer agility amb el teu gos
Vine a veure'ns
Camps d'herba, ombra, aparcament, ben comunicat
Ho passaras bé!
Treballem per un ambient social actiu i gratificant

Darreres notícies

Més classes per la setmana del 1 al 6 de juny

31 mai 20 Hem obert més horaris de classe per la setmana vinent

Llegir-ne més...

Reserva de classes

clock27 mai 20 Després del confinament hem représ les classes en grups reduïts i sota cita prèvia. Actualment es poden fer fins a dues reserves de classe per setmana. Cada dilluns tindreu disponibles les classes de la setmana següent (al cap de vuit dies) i fins dimecres podeu fer una primera reserva. Després, a partir de dijous, hi podeu afegir la segona. Podeu gestionar les reserves des de https://tinyurl.com/canic-reserves

Reserva addicional de classes

21 mai 20 Deixem tot el dia d'avui per tal que tothom pugui fer la seva primera reserva. A partir de demà divendres ja podeu reservar un segon dia de classe per la setmana vinent a https://tinyurl.com/canic-reserves. Recordeu també les condicions de represa d'activitats,

Reserva de classes per la primera setmana

20 mai 20 Ja podeu fer reserves de classe per la setmana del 25 al 30 de maig (si dilluns no estiguessim en fase 1 ja ho reconduiríem).

Llegir-ne més...

Horari de classes per la primera setmana

20 mai 20 Esperem que sigui per la setmana del 25 al 30 de maig si es decreta el pas a fase 1. Aquí teniu la relació de classes prevista per cada nivell, el mecanisme per reservar-les s'habilitarà a partir de les vuit del vespre d'avui dimecres.

Llegir-ne més...

24 mar 15  Al club Marvi, bo i el complicat del terreny, la Golfa va fer un doble excel·lent

Després de tot un matí plovent força, dissabte a la prova de grau II del club Marvi només hi van anar cinc representants del nostre club. Les pistes estàven molt enfangades i això va fer que els gossos més ràpids no es poguessin lluïr tant com de costum.

201503 Marvi Strip201503 Marvi ElaLa Carme i la Striptease van començar amb un zero a l'agility, però es van eliminar en el jumping en un canvi ceg.

La Neus es va eliminar al marcar malament un salt i després va perdre de vista a l'Ela en el balancí, la situació va ser còmica però ella ho va passar malament.

201503 Marvi Dana201503 Marvi GolfaEn Taboo i la Dana varen acabar l'agility amb només una falta però no van tenir sort en el jumping.

Qui ho va fer millor, però, van ser en Cesar i la Golfa que van arrodonir amb un zero al jumping un doble excel·lent.

En resum, varem tornar a casa amb pocs punts i molt de fang.

Maria (Dana)

FaLang translation system by Faboba