Estel Boix

201410 EstelL'Estel és experta amb teràpies naturals, que aplica també en gossos, i és instructora d'agility i és la responsable del grup de dog dancing i habilitats canines.

Porta fent agility des de l’any 2000, primer amb la seva shetland Tona i ara amb en Taboo, un pastor dels Pirineus que donarà molta guerra (i que fins ara li està donant a ella).

Ha estat seleccionada pel Campionat del Món del 2006 a Suïssa i del 2010 a Alemania. Va ser sots-campiona d'Espanya per equips l'any 2007 i sots-campiona individual i tercera per equips al Campionat d'Espanya del 2008.

Va quedar primera al Nations Cup del Kennel Club el 2006 on també va guanyar el títol d'International dog of the Year del Young Kennel Club que li va facilitar la participació a Cruft’s.

Ha pres part en seminaris de dog dancing amb Attila Szkukalek, Lynda Edmonson i Pere Saavedra així com en seminaris d'agility amb Patrick Servais, Samir Abu Laila, Claude Manche, Christine Charpentier, Steve Croxford, Oscar Muñiz, Martina Klimesova (dos cops) i Isabelle i Jouni Emmanuelson. També ha fet un seminari de Tellington Ttouch amb la Wendela Bicker Caarten.

FaLang translation system by Faboba