Neus Baró

La Neus BaróLa Neus és l'educadora amb més experiència ja que porta més de 25 anys (des del 1992) ensinistrant gossos. Es la responsable tècnica del club i s'encarrega especialment de les classes d'obediència.

Te el títol d'instructora canina reconegut per la Generalitat de Catalunya així com el de tècnic esportiu en agility emés pel Consell Català de l'Esport.

Ha participat al Campionat del Mon d'agility en cinc ocasions: 2000 a Helsinki, 2001 a Porto, 2002 a Dortmund, 2004 a Montichiari i 2006 a Basel així com en múltiples edicions de l'Open Europeu i competicions internacionals a Anglaterra incloent la classificació per la final de Cruft's. Ha estat en diverses ocasions al podi en el Campionat d'Espanya i de Catalunya, sent el darrer el segon lloc a la copa Catalunya 2017. Ha pres part en nombrosos seminaris d'agility.

Ha participat en seminaris d'educació en positiu amb Turid Rugaas, Monique de Roeck, d'educació de cadells amb Ian Dunbar. Ha realitzat cursos d'educació amb clicker amb Santi Vidal i Hellen Philips (dos cursos) fins arribar al nivell CAP 3.

També ha fet cursos d'aplicació de clicker a la teràpia de comportaments impartits per Emma Parson i Karen Pryor, de Tellington Ttouch amb la Wendela Bicker Caarten, un curs de teràpia B.A.T. amb Grisha Stewart i sobre convivència i aprenentatge amb animals amb la Susan Friedman.

FaLang translation system by Faboba