Miriam Castro

201708 MiriamLa Miriam és fisioterapeuta amb formació complementària en reflexologia i Reiki (tercer grau del sistema Usui).

També és auxiliar veterinària i tècnic en teràpies asistides amb formació específica en fisioteràpia i rehabilitació canina. Ha treballat també tècniques de Ioga amb el nostre gos i de relaxació del mateix

Ha fundat l'empresa MiCan de fisioteràpia i rehabilitació canina on combina sessions i tractaments específics amb formació sobre fisioteràpia canina. En aquest darrer sentit ha impartit diverses sessions de formació al club sobre anatomia i locomoció canina, sobre escalfament del gos abans de l'aglity i una formació específica en propiocepció pels instructors del club.

Col·labora amb el club en la supervisió de l'evolució del sistema locomotor, especialment en el grup de cadells així com donant suport a consultes sobre l'estat del nostre gos, procediments de preparació a la competició, forma física, obesitat o seguiment de lesions. També pot realitzar, d'acord amb els interessats, sessions de fisioteràpia i seguiment específiques, tant pel nostre gos com per nosaltres mateixos, ja sigui al propi club, en altres llocs o a domicili.

 

FaLang translation system by Faboba