Elisenda Huidobro

201410 ElisendaL’Elisenda és instructora d’agility i col·labora en el grup de cadells des d’el 2012. Es psicòloga col·legiada amb un màster en Psicologia clínica i de la salut i formació complementària en aspectes de la psicologia de la salut i l’esport i te coneixement de la llengua de signes catalana.

Va començar en l’agility l’any 2007 amb el seu dòberman Iru amb el que ja va classificar-se pel Campionat d’Espanya.

Al 2010 va començar a competir amb en Drac, un cocker spaniel anglès, amb el que va guanyar la lliga de la Federació catalana tant a nivell individual com amb l’equip del Cànic. El 2012 van ser tercers en individual i segons per equips a la final de la copa Catalunya I el 2013 van ser cinquens al Campionat d’Espanya i campions per equips i sots-campions en individual a la Copa Catalunya. Ha estat seleccionada i competirà en l'edició 2015 de Cruft's.

El 2013 va debutar en competició amb en Morgan, un dòberman que representa tot un repte -fins i tot per ella- però amb el que està fent grans progressos.

A nivell internacional, va participar en l’Open Europeu 2012 a Suècia i porta des del 2009 competint a l’International Festival britànic on el 2013 va classificar-se per la final del British Open i el 2014 va guanyar la final per equips del British Open junt amb la Gamma i en Zeus.

Ha fet seminaris d’agility amb l’Oscar Muñiz, la Martina Klimesova (en dues ocasions) i un seminari de One Mind Dogs amb Tuulia Liuhto.

FaLang translation system by Faboba