Elisenda Huidobro

201410 ElisendaL’Elisenda col·labora amb el club com a instructora d'agiliy i en el grup de cadells des del 2012. És psicòloga col·legiada amb un màster en Psicologia clínica i de la salut, amb formació complementària en aspectes de la psicologia de la salut i l’esport i te coneixement de la llengua de signes catalana.

Va començar en l’agility l’any 2007 amb el seu dòberman Iru amb el que ja va classificar-se pel Campionat d’Espanya.

Al 2010 va començar a competir amb en Drac, un cocker spaniel anglès, amb el que el primer any ja va guanyar la lliga de la Federació catalana tant a nivell individual com amb l’equip del Cànic. Des de llavors pràcticament cada any estat al podi tant del campionat o lliga de Catalunya com del Campionat d'Espanya..

El 2013 va debutar en competició amb en Morgan, un dòberman que representa tot un repte -fins i tot per ella- però amb el ha fet grans progressos, aconseguint el 2017 quedar en tercer lloc en la prova per equips a la copa Catalunya o a la final de la Pirineos dog festival.

A nivell internacional, va participar en l’Open Europeu 2012 a Suècia i porta des del 2009 competint a l’International Festival britànic on en múltiples ocasions s'ha classificat per la final del British Open. Al 2014 va guanyar la final de la Nations Cup junt amb la Gamma i en Zeus i va  classificar-se i competir també a la final de Cruft's al 2015.

Amb en Drac ha participat als Campionats del mon del 2015 a Bolònia i 2016 a Saragossa.

Ha fet seminaris d’agility amb l’Oscar Muñiz, la Martina Klimesova (en dues ocasions) o Bernd Hüppe així com un seminari de One Mind Dogs amb Tuulia Liuhto.

FaLang translation system by Faboba