201706 Discdog i19 jun 17 Un seminari molt interessant  amb en Javier Jimenez i Pedro Torres en en que, a més d'aprendre com treballar el disc, hem interioritzat moltes coses sobre la motivació i el treball en confiança amb el nostre gos. Molt recomanable encara que no feu disc dog.

Ha estat un cap de setmana intens però en Javier i en Pedro tenien moltes coses a explicar-nos i experiències a transmetre'ns. 

201706 Seminari disc instructors201706 Seminari disc PolcaHem combinat les exposicions generals amb un treball especíc amb cada guia on cadascú ha pogut aprofitar el màxim al seu nivell. Teníem des de casos com en Josep Ramon que pràcticament mai havia tocat un disc (i la joveníssima Polca encara menys) fins a en Toni que ja participat en competicions amb bons resultats i que ara te un nou gos. Entremig, tot ventall de perfils amb l'Antonio, la Juli o la Diana com a més novells del club i altres persones de fora del club que s'han afegit al seminari.

201706 Seminari disc Ripper201706 Seminari disc SayaAra toca anar-ho practicant i, segons el grau d'addicció que ens generi, anar assistint a les diverses competicions de disc que es van desenvolupant, ja sigui per veure als grans o per fer algun "pinito".

Javier i Pedro, gràcies per la guia i els consells, han estat molt interessants.

Fins la propera,

201706 Seminari disc classe

FaLang translation system by Faboba