Cursos obediència i agility

En els cursos d'educació bàsica s'apliquen els principis d'ensinistrament caní en positiu com a primera opció en la relació amb el nostre gos. Combinem, des del primer moment, l'ensinistrament del gos en obediència amb la pràctica de l'agility com una forma d'educar el nostre gos en un entorn menys restrictiu.

El treball és fa en grup amb el que podem contrastar la nostra experiència i evolució amb la dels nostres companys i sempre es compta, tant en obediència com en agility, amb l'atenció d'un instructor que ens va exposant els exercicis i dirigeix la nostra actuació.

Hi ha diversos grups de treball (fins a 7 nivells) en el que es progresa en funció de l'evolució de cada parella gos-guia amb el que aconseguim treballar sempre en un nivell adequat al nostre progrés sense estar condicionat per cursos de durada establerta.

Disposeu de múltiples horaris de classe: als matins, tardes, dissabtes ... que us permeten organitzar-vos l'assistència a les classes segons més us convingui. En cas que us convingui també es poden fer classes individuals, fins i tot a domicili o fer sessions d'aprenentatge o de terapia específiques.

FaLang translation system by Faboba