Maria (Dana)
Buffet hivern 2013

Panadó d'Espinacs

 

Ingredients:

  • mitja lliura (200 gr,) de farina
  • un ou
  • una xicra (tassa petita d'uns 90 c.c.) d'oli i la mateixa quantitat d'aigua
  • mija cullerada de llevat en pols
  • mig kilo d'espinacs
  • panses i pinyons

 

Preparació:

Es fa una pasta (primer remenant amb una cullera i desprès amb les mans) amb la farina, l'ou, i la mateixa quantitat d'oli i aigua, una miqueta de sal i el llevat en pols. La quantitat de farina es aproximada, al acabar no ha d’enganxar-se als dits

Es fan bullir amb sal els espinacs i, ben espremuts, es fregeixen amb panses i pinyons.

Es fan els pastissets damunt d'un marbre aprimant la pasta amb el corró i s'omplen d'espinacs, donant-los-hi la forma de crestes. Es fregeixen amb molt oli. També es poden coure al forn.

 

FaLang translation system by Faboba