Mam Ortiz (Noa)
Buffet hivern 2010

Quiche "Mam" de formatge, pernil dolç i bacon

Ingredients: (per unes 4 persones)

  • Massa de pasta brisa
  • Formatge Havartí
  • Pernil dolç i bacon
  • Oli
  • 1 terrina de crema de llet
  • Sal i pebre

Preparació:

Es posa una mica d’oli a la safata i s’estén amb un pinzell.

S’estén la massa de pasta brisa.

En un bol es baten els ous, la crema de llet i els ingredients (es pot fer amb el que us vingui de gust, nosaltres també la fem de tonyina i de verdures).

Hi afegim sal i pebre al gust.

Ho repartim per la safata i ho posem al forn, que hem escalfat prèviament a 200º.

Ho deixem al forn uns 25 minuts i després la tapem per a que no se’ns cremi de sobre i la deixem 10 minuts més, però tot depèn de com sigui el forn.

FaLang translation system by Faboba