COULANT DE XOCOLATE BLANCA - Oriol (Trufa) Nadal 2006)
INGREDIENTS PER 4 UNITATS:
- XOCOLATE BLANCA 105GRS.
- MANTEGA 85GRS.
- FARINA 42GRS.
- SUCRE 25GRS.
- OUS: 1 UNITAT
- ROVELLS D'OU: 1 UNITAT
ELABORACIÓ:
- POSEM LA XOCOLATA I LA MANTEGA A FONDAR AL BANY MARIA O BE EL MICROONES.
- BATEM ELS OUS I ELS ROVELLS I AFEIGIM LA FARINA I EL SUCRE.
- BARREJEM LA XOCOLATA FOSA AMB LA BARREJA D'OUS.
- AGAFEM UNES FLANERES, LES PINTEM AMB MANTEGA I LES HI PASEM UNA MICA DE FARINA PER TOTES LES PARETS PER EVITAR QUE S'ENGANXI.
- POSEM LA MASA DINS DE LES FLANERES I POSEM AL FORN 10 MINUTS A 180ºC AMB EL FORN CALENT I JA ESTA LLEST PER MENJAR.