MOUSSE DE XOCOLATE BLANCA AMB PIPETES (Oriol (Trufa) - Agost 2006)

INGREDIENTS:

  • 125 GRS. DE XOCOLATE BLANC
  • 60 GRS. DE MANTEGA
  • 150 CL. DE NATA
  • 80 GRS. FIDEUS DE XOCOLATA NEGRA
  • 75 GRS. DE SUCRE
  • 4 FULLES DE GELATINA
  • 4 OUS.
  • 1 DL DE LICOR(BRANDY)

ELABORACIÓ:

PER FER AQUESTA MOUSSE TENIM QUE FER EL SEGÜENT:

  1. POSEM A FONDAR EL XOCOLATE BLANC AMB LA MANTEGA.
  2. LES FULLES DE GELATINA EN REMULL AMB AIGUA UNS CINC MINUTS.
  3. ESCALFEM EL LICOR I LI BARREJEM LES FULLES DE GELATINA.
  4. BARREJEM LA XOCOLATA AMB EL LICOR I AMB LES FULLES DE GELATINA(BARREJA 1)
  5. SEPAREM LES CLARES DELS ROVELLS I ELS ROVELLS ELS BARREJEM AMB EL SUCRE FINS A TORNAR-SE BLANCS O MUNTAR-LOS.
  6. AJUNT’EN LA BARREJA 1 ALS ROVELLS (BARREJA 2)
  7. MONTEM LA NATA.
  8. MONTEM LES CLARES A PUNT DE NEU.
  9. AMB UNA CULLERA DE FUSTA BARREJEM LA NATA AMB LA BARREJA 2 (BARREJA 3).
  10. TORNEM A BARREJAR LA BARREJA 3 AMB LES CLARES MUNTADES I ELS FIDEUS DE XOCOLATA.
  11. HO POSEM EN MOTLLOS I HO DEIXEM AL CONGELADOR UN PARELL D’HORES I DESPRÉS A LA NEVERA FINS EL MOMENT DE MENJAR.
 Nota: si canviem la xocolata blanca per negra es pot fer igual.
FaLang translation system by Faboba