COULANT DE XOCOLATE- Oriol (Trufa) Agost 2007

INGREDIENTS PER 4 UNITATS:

  • XOCOLATE NEGRE 85GRS.
  • MANTEGA 85GRS.
  • FARINA 43GRS.
  • SUCRE 25GRS.
  • OUS 2 UNITATS
  • ROVELLS D'OU 2UNITATS

 ELABORACIÓ:

POSEM EL XOCOLATE I LA MANTEGA A FONDRE AL BANY MARIA O BE AL MICROONES. BATEM ELS OUS I ELS ROVELLS I AFEGIM LA FARINA I EL SUCRE. BARREJEM EL XOCOLATE FOS AMB LA BARREJA D'OUS. AGAFEM UNES FLANERES, LES PINTEM AMB MANTEGA I LI PASEM UNA MICA DE FARINA PER TOTES LES PARETS PER EVITAR QUE S'ENGANXI. POSEM LA MASA DINS DE LES FLANERES I POSEM AL FORN 10 MINUTS A 180ºC AMB EL FORN CALENT I JA ESTA LLEST PER MENJAR.
FaLang translation system by Faboba