201501 Buffet Pastis Salmo

Elena (i els seus pastors de Brie: Martina/Holly/LK)
Buffet hivern 2015

Pastís de salmó sense Brie

 

Ingredients:

  • Pa de motllo de llesca llarga (cada llesca fa la llargada del pastis)
  • Tomaquet fregit tipus Solis
  • Maionesa
  • Salmó fumat (uns 400 gr)

 

Per decorar:

  • Ou filat
  • Caviar
  • Maionesa

 

Preparació:

1. Sucar una llesca amb el tomaquet, posar salmó i sucar l’altre llesca amb la maionesa i tapar.

2. Tornar a sucar amb tomaquet i fer els pisos que vulguem (normalment el paquet sencer de pa).

3. L’última capa posar tomaquet i salmó i deixar sense tapar.

4. Per decorar jo vaig sucar totes les vores del pastis amb maionesa i vaig enganxar ou filat.

5. Amb el caviar podeu fer tiretes per sobre de l’última capa o el dibuix que vulgeu

Bon Profit !!

Nota: queda mes bo fet d’un dia per l’altre

FaLang translation system by Faboba