Elena (i els seus pastors de Brie: Martina/Holly/LK)
Buffet hivern 2015
Pastís de salmó sense Brie
Ingredients:
- Pa de motllo de llesca llarga (cada llesca fa la llargada del pastis)
- Tomaquet fregit tipus Solis
- Maionesa
- Salmó fumat (uns 400 gr)
Per decorar:
- Ou filat
- Caviar
- Maionesa
Preparació:
1. Sucar una llesca amb el tomaquet, posar salmó i sucar l’altre llesca amb la maionesa i tapar.
2. Tornar a sucar amb tomaquet i fer els pisos que vulguem (normalment el paquet sencer de pa).
3. L’última capa posar tomaquet i salmó i deixar sense tapar.
4. Per decorar jo vaig sucar totes les vores del pastis amb maionesa i vaig enganxar ou filat.
5. Amb el caviar podeu fer tiretes per sobre de l’última capa o el dibuix que vulgeu
Bon Profit !!
Nota: queda mes bo fet d’un dia per l’altre