1 jul 13 Festa fi de curs, amb final de la lliga social, lliurament de premis, berenar-sopar i karaoke

Aquest dissabte hem disputat la darrera jornada de la lliga que, amb això de valer doble i no tenir límit de punts pels A, B i C sempre porta alguna sorpresa.

201306 Final lliga podi B

 

Pel que fa als debutants aquesta temporada han guanyat amb claredat en Taboo conduit per l'Estel i en seu germà, en Puppy guiat per l'Eduard.

En la darrera jornada, gràcies a haver guanyat aquesta darrera prova, ha pujat al podi en Show amb qui ningú comptava a les previsions mentre que el quart lloc ha estat per la Bimba.

201306 Final lliga podi C

 

Entre els iniciats si que hi ha hagut canvis. La Rola amb en Bandido ha guanyat la darrera prova i ha empatat a punts amb la Juli que portava la Cora. Com en cas d'empat mana aquesta darrera jornada, en Bandido ha estat al final el primer.

El tercer lloc ha estat per en Dani i la Roma i el quart per la Guidomar i en Tashi

201306 Final lliga podi D

 

Entre els que s'estan preparant per competir la victòria d'en Sergi i en Zut estava cantada. Només amb participar en aquesta darrera prova ja ningú els podia guanyar.

Pel que fa al segon i tercer lloc, la Kiara i en Panx han arribat a aquesta darrera prova amb només un punt de diferència però, bo i que en Toni i en Panx han fet una darrera pista molt ràpida, en Xavi i la Kiara no ha tingut cap error i al final han quedat per davant en la prova i, per tant, en la classificació final.

El quart lloc ha estat per la Mercè amb en Duc

201306 Final lliga podi F

 

En competició la Laura i la Kira han consolidat el seu lideratge al guanyar també en la darrera jornada.

En Xavier i en Runny han mantingut un segon lloc que feia temps que venien defensant.

Els tercers han estat en Cesar i la Golfa bo i no haver tingut gaire sort en aquesta darrera prova mentre que el quart lloc ha estat per en Jordi que, amb la Noah, ha destacat del gruix del pelotó al haver quedat segon en aquesta jornada final.

201306 Final lliga podi G

 

Com en la màxima categoria de la lliga només hi ha quatre competidors només hi ha premi pel guanyador absolut.

Aquest any els guayadors han estat l'Elisenda i en Drac gràcies a la seva habitual eficiència.

En Jordi, que no desaprofita una competició per entrenar allò que calgui, ha estat segon amb la Gamma.

El tercer lloc ha estat per en Rufo que, al no poder ser conduït per en José, s'ha hagut d'adaptar a l'estil d'altres guies que, logicament, no tenen l'experiència acumulada i els anys de treball en equip que portaven en José i en Rufo.

201306 Final lliga berenar

 

Després dels trofeus de la lliga es van lliurar els diplomes a les persones que han pujat a nivell D en aquest darrer mig any.

Després d'això varem posar-nos amb el berenar-sopar: pa amb tomaquet, pernil, embotits diversos, begudes ... i amb un apartat especial per vegetarians/vegans. Al final ha sobrat de tot una mica pel que sembla que n'hi ha hagut prou.

I després, del sopar, ha arribat l'esperada hora del karaoke. Veieu les fotos per fer-vos una idea de com ho varem passar.

201306 Karaoke grup4201306 Karaoke grup1

201306 Karaoke ambient

La sobretaula i el karaoke
van estar molt animats
un cop es va trencar el gel.

Potser hi van ajudar els mojitos?

201306 Karaoke grup2a201306 Karaoke grup2b

201306 Karaoke grup nois

Alguns grups,
exclusivament masculins,
van tenir una actuació "trencadora"

201306 Karaoke grup noies

Però el gran exit de participació va ser per la coral de les noies que va agrupar gairebé a totes les que van resistir fins al final de l'acte.

En resum, va ser una gran festa on tothom ho va passar molt bé.


FaLang translation system by Faboba