7 feb 11 El buffet ens va permetre gaudir de múltiples especialitats i algunes van fer història

Buffet d'hivern 2010-2011
Menú

Dàtils O'She 2
Turbocroquetes
Nachos amb tacamole

Embotits a tot drap
Mixtura mònical
Mixtura de la frontera
Mixtura del Vero
Quiche amb mam
Ensaladilla sense òssos
Coca de recapte
Esberginia "de vid"
Remenat de vardures amb tofu

Meritons de pollastre
Pollastre al vi de Rott
Mandonguilles d'anac
Botifarra amb coco
Bacallà a la fosca nit
Rodó del riu Tarn

Poufflé de xocolata
Galetes celèstials
Brownie de kiralata
Piruletes d'Armagnac
Reposteria alemana
Trufes màgiques
Arròs amb aigua

Lambrusco di Micheletti
Caves d'Irkanda i d'Armeria
Vi lucal,de yuta i de coco

Cafè de les Antiles
Mojitos de la casa

Musica en directe amb els millors solistes i grups del moment

201101_Buffet Alguns plats del menú ja eren evidents abans de seure a taula però algun altre no va quedar clar fins que el varem presentar.

Ara ja sabem que els dàtils els varen portar en Miguel i la Mireia (de l'Osito, en aquest cas l"oshitu"), que el riu Tarn és on la Yuta va inspirar-se pel seu tall rodó o que la Vanesa i la Dharma són especialistes en piruletes.

Alguns plats van causar sensació: especialment les galetes celestials, un be de deu i una "currada" per part de la Laura (Sky). Altres plats destacats van ser les esbergines que ens van dur en David i la Sònia (amb mel i formatge de cabra, veiu la recepta al peu), les mandonguilles de coco, la quiche (on hi havia qui escurava la plata), el bacallà, el brownie... Fins i tot les salses tant les previstes (el tacamole) com les sorpresa (els mojos). L'any vinent hem de preveure més pa per poder-hi fer justicia.

Com sempre, teniu totes les fotos de l'acte a la pàgina Picasa del club

Receptes:

201001_Buffet_galetes

Les galetes celestials, el making of :

La veritat és que el procés d'elaboració va ser llarg i va durar tres dies. Primer vaig fer la massa de les galetes i les vaig fornejar. mentre es refredaven vaig fer el glacé amb el que les decoraria. Amb la 'manga' pastelera vaig fer el perfil de la galeta i el perfil del gos en negre i ho vaig deixar assecar.

El segon dia vaig pintar el fons de color taronja i el gos negre i per últim, el tercer dia vaig fer els punts negres. En total hi vaig dedicar tres dies.

El més complicat de tot va ser fer el dibuix del gos. primer vaig retallar una plantilla i galeta a galeta vaig repassar-la amb un retolador comestible per posteriorment perfilar amb la 'manga' pastelera. Tot i així em van quedar molt irregulars.


    FaLang translation system by Faboba