24 gen 20 Després d'uns anys sense fer-lo, reprenem la tradició del buffet d'hivern.

Buffet d'hivern 2020
Menú

Nachos amb kodamole
Patum de pastanagues
Canapés de les dues Maltes
Emboirat de gírgoles
Mitjes llunes vegetals
."Empanada frita de Malta"
Pasta mimosa
Ennuvolat de cigrons

Salmó Royal
Nuggets no habituals
Pastís de Sant Jaume
Pastis nevat de carn

Galetes ja keramelitzades
Brownie de xocaalata
Marc de xocolata
Kires de xocolata
Postre de Baileys
Pastís de formatge al whisky

Refrescos
Aigua
Vi rosat

Feia temps que no el feiem així que, ja que aquest any ens han "xafat" la festa del Carnestoltes amb una selectiva, hem représ el tradicional buffet d'hivern.

Com sabeu es tracta de que cadascú porti un plat i el compartim entre tots. Aquest any ha costat reiniciar la tradició i hem estat una mica menys dels habituals però, bo i això, al final varem tenir un menú prou complet, el teniu a la dreta amb referències al·legòriques (més o menys evidents) a qui l'ha portat.

Ha estat una festa simpàtica on hem pogut tastar alguns plats molt bons i fins i tot sorprenents. Aquì teniu alguna foto de com va anar tot plegat i d'algun plat.

L'any vinent més,

202001_Buffet

202001_Buffet202001_Buffet

Doble postretriple postre

 


FaLang translation system by Faboba