Un any més una festa en la que no van mancar les ganes de passar-ho bé ni les bones receptes per compartir

Aquest cop varem parar la taula fora del local: erem més de trenta persones i era dificil d'encabir-nos-hi tots. Tot va anar be però el cert és que en quan va tombar el sol es va accelerar el final de la sobretaula. Els plats, com en ocasions anteriors, van ser sorprenents, elaborats i, sobre tot molt variats bo i que al final del menjar ja es feia difícil valorar-los. Hem demanat la recepta d'algun dels plats de més éxit. En quan les rebem les anirem penjant

Foto de grup Foto d'alguns participants del buffet

Menú buffet de Nadal 2006

Entremesos del Pirineu
Arròs blanc i negre
Croquetes de la frontera
Amanida amb tequila
Truita Alemana
Lionesa d'Ous
Gnocci a la Paldygreta
Infusió de Pop

Coca Brasilera
Xai trufat d' herves i mel
Marmitako flambejat
Rodó de Llop
Cashemir de pollastre amb codony i formatge
Croissants de Flandes
Pastís fosc de carn
Salmó engrescat

Coulant de xocolara blanca
Yogurs Argentins
Postres de la Terra
Pa de pessic de xocolara
Nocturn de Broquetones
Pastis de “Arrandanos”

Petons de Sangria
Begudes imperials
Caves del Nil “Vinya Dakota”
Coffe and Milk

  Foto d'alguns participants del buffet Foto d'alguns participants del buffet
  Foto d'alguns participants del buffetFoto d'alguns participants del buffet

FaLang translation system by Faboba