Comentaris   

# Josep Boix 06-12-2012 18:21
Un llibre interessant, ni que sigui pel resó mediàtic que te. Destaca (de forma extrema) la necessitat de l'exercici físic amb el gos, de mantenir clara la nostra posició de jerarquia i de la convivència entre gossos com a mecanisme de regulació. Personalment veig molt clar l'aspecte de la jerarquia i més dificil d'aplicar el de l'exercici extrem (ni que és molt bo apoximar-s'hi) i el de la convivència amb altres gossos. La seva lectura compensa l'esforç.
# Rami_ali 06-12-2012 18:24
El famós Cesar Millán ens dona tota una col•lecció de consells a sobre del comportament i el perque del mateix de les nostres mascotes. Incideix sobre tot en la casuística del lideratge de la manada i la necessitat (per a mi imprescindible) de que el gos tingui la certessa de quí es el lider del grup. Tot aixó es producte de la própia natura i es el que el gos espera de nosaltres, un lider sólid i equilibrat. Rami (Ali).
# Verònica Luna 05-04-2013 16:14
Fantàstic!! A mes d'educatiu és un llibre divertit i amè! En Cesar posa molts exemples reals amb els quals un se sent identificat i se li va escapant la rialleta mentre ho llegeix. Vaig passar una bona estona llegint aquest llibre i em va ser de gran ajut. Totalment recomanable.
FaLang translation system by Faboba