15 gen 23 En la competició de grau 1 al Vallés la Mònica i la Kira van guanyar, l'Estel i l'Aixa van sortir contentes de la feina feta amb les seves gosses

202301_Valles_Podi_KiraEl darrer dissabte en grau 1 vam anar a competir al Vallès l'Estel, la Mònica i l'Aixa.

202301_Valles_Kira

En el jumping primer va sortir la Mònica amb la Kira que eren XS, va fer una pista increïble, no va fer cap errada així que la va fer a zero (0 faltes i 0 refusades).

Després va sortir l'Estel amb la Tasmanian devil que eren M, es van eliminar però igualment ho van fer molt bé i l'Estel va sortir molt contenta!

I per últim però no menys important l'Aixa amb la Nena que eren L, també es van eliminar però l'Aixa almenys va sortir contenta de la pista que van fer.

En l'agility primer va sortir la Mònica amb la Kira que eren XS, la Mònica es va eliminar però ho va fer superbé i súper contenta.

Després va sortir l'Estel amb la Tasmanian devil que eren M, que es va tornar a eliminar però li va sortir una pista superxula i súper contenta.

I per últim van sortir l'Aixa amb la Nena que eren L, l'Aixa també es va tornar a eliminar però tant l'Aixa com la Nena s'ho van passar superbé.

Al final la Mònica i la Kira van guanyar en la categoria de gossos petits.

202301_Valles_Nena202301_Valles_Tasmania

FaLang translation system by Faboba