14 gen 23 En Robert, primer en la darrera prova de primera divisió, aconsegueix un agility a zero fent una pirueta mentre la Lluna fa el túnel

Diumenge al club agility Vallès vàrem tenir un temps molt variable. ara plou, ara no ... ni que tampoc era massa. Així que ens vàrem passar tota l'estona amb les cadires i transportins amunt i avall.

202301_Valles_ONeilVan començar pel jumping amb els estàndard on l'Ezequiel i la Mel van fer un zero i després l'Eugenia amb Brisa que va fer un refús.

En midi la Mònica i el Jake es van eliminar i la Carme amb la O'Neil van fer la pista sense faltes però van perdre temps per que a l'inici la O'Neil va estar ensumant una estona.

En mini en Robert i la Lluna van acabar amb una falta.

En l'agility l'Eugènia i la Brisa van acabar amb un refús i la Mel i l'Ezequiel van tornar a fer un zero.

En mini el Robert i la Lluna varen fer un zero que te molt de merit per que en Robert va caure quan la Lluna anava cap a un túnel i va tornar.se a aixecar abans que sortís. Molt be Robert 👏👏.

En els midi la Mònica i en Jake van fer dues refusades per no fer les zones 😡😡 La Carme i la O'Neil es van eliminar per refusades a l'eslàlom.

Al final varem tenir podi d'en Robert i la Lluna en primer lloc i de l'Ezequiel i la Mel en tercer.

202301_Valles_Lluna202301_Valles_Mel

FaLang translation system by Faboba