29 set 21 Hem estrenat la temporada RSCE al club després de l'estiu amb una prova relaxada amb bones pistes de l'Hector (que venia de les Canàries) i amb bons resultats

202109 Canic Podi G3 Fish WinterLa prova ha estat fàcil, amb bon temps, no massa participants, bons recorreguts, bon ambient ... que mes es pot desitjar? Doncs tenir bon resultats... i ha estat així per alguns de nosaltres. Per altres no tant però ja sabem que guanyar experiència sempre va be.

Com ja és habitual vàrem fer en una pista l'agility i en l’altra el jumping. Aquest cop pel club no participava ningú de grau 1 però si de grau 2 i 3. No vàrem fer massa punts però si que vàrem fer alguns pòdiums.

En grau 2 en Josep i en Loki van fer una segona posició en mitjans i en Juanjo i la Sioux tercers en gran.

En grau 3 també vàrem tenir podis. En mida petita en Toni amb la Piña van ser segons, l'Estel i en Taboo van guanyar en mitjans i L'Eva amb en Fish i en David amb la Winter van ser primers i tercers respectivament en grans.

202109 Canic Taboo

Agrair al jutge en pràctiques l'Héctor Ramirez pel viatge des de Canaries i les seves pistes molt maques i divertides i a en Ramon Poble per la feina de jutge titular. Tornarem a repetir la experiència.

FaLang translation system by Faboba