04 mai 20 Pendents de com es concreten les properes fases de desconfinament, si que està clar que no es poden obrir les instal·lacions del club en fase 0. Us adjuntem una comunicació al respecte de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física. Cuideu-vos!

Altres esportistes federats:

  • Els esportistes federats no integrats en l’apartat anterior podran entrenar-se de forma individual, en espais a l’aire lliure, dos cops al dia (entre les 6h i les 10h, i entre les 20h i les 23h) dins del terme municipal on visquin.
  • Els entrenaments no es podran fer en instal·lacions esportives, que han de romandre tancades. Els esportistes, però, podran accedir a espais naturals com el mar, rius o embassaments, entre d’altres. Amb tot, si en la seva modalitat hi
    intervenen animals (per exemple, l’hípica) es podrà fer l’entrenament a l’aire lliure individualment al lloc on visquin els animals, mitjançant cita prèvia.
  • Durant l’entrenament, no hi podrà haver entrenadors ni personal auxiliar, i caldrà respectar la distància de seguretat interpersonal pertinent.
  • N’hi haurà prou amb la llicència perquè cada federació acrediti els seus esportistes..
FaLang translation system by Faboba