9 feb 20 Els nostres debutants, en Nevat i en Max, van començar les proves d'Anglès una mica despistats però, al final, van acabar fent podi

IMG 20200202 WA0088IMG 20200202 WA0086 Article 2Dissabte passat, en Max i en Ripper van anar a la prova que Connecting dogs organitzava a Anglès disposats a lluitar pel punt que els falta per pujar de grau.

Concentració, esforç i bones pistes, però... no va ser suficient 😓 Últimament sembla que aquests dos es posen d'acord a l'hora de fer pistes, perquè es van eliminar al jumping i en el primer agility. Ja en el segon agility, més acostumats al terreny, ho van tenir molt a prop, però una mala entrada a l'slalom els va impedir, tant a l'un com a l'altre, aconseguir el zero. 

L'endema diumenge en Max competia, junt amb en Nevat, a la categoria d'iniciació de la Federació catalana.

En mini, en Nevat surt amb el seu ritme personal i va fent, xino-xano. Fa un jumping sense errades però no sap que cal córrer una mica més i s'elimina per temps. En Max, en canvi, posa el turbo i s'emporta un parell de salts per davant. Aquest no sap que amb només amb córrer tampoc n'hi ha prou!

Els seus guíes, la Míriam i en Toni, els fan una bona xerrada explicant-los com cal fer les pistes... i sembla que ha anat bé, i acaben les rondes d'agility remuntant posicions amb el que finalment pugen al podi: tercer lloc per en Nevat i segon per en Max.

Enhorabona nois! 

FaLang translation system by Faboba