Zeros en plena onada de calor

Una part dels caniquillus de G1 van decidir aproximar-se a la competició de la prova nocturna del “cucurucho” gestionada pel Club d’Agility Neo Reus. Cal destacar que concursar en aquesta prova ha estat tota una decisió de valents veient les altes temperatures registrades al termometre, especialment divendres, on trobàvem marques històriques de fins a 38º a les 19h.

201906 Neo Winter

Podi de divendres d'en Fox

Divendres

Pel que podem destacar d’aquest mateix divendres, és que sembla ser que en Fran amb el Fox i el David amb la Winter es varen posar d’acord en treure’s uns magnífics zeros a la primera mànega. En Miquel no va tindre tanta sort, ja que va decidir eliminar-se a la rampa per corregir la falta que va cometre la Cloe en aquest obstacle. Pel que fa l’Athos, s’ha de dir que vam sortir molt centrats, realitzant una molt bona pista gairebé fins el final, fins que un “despiste” a tres salts del final va provocar una confusió al gos que va anar cap el túnel en comptes de la passarel·la.

Seguim amb la segona mànega, on el Fran va realitzar una molt bona feina fent repetir l’obstacle a en Fox, ja que havia tirat el pal. En David segueix en ratxa, una pista gens fàcil on li hi havien col·locat la música de fons pel seu 30e aniversari. Tot i així, ell concentrat va aconseguir treure el segon zero de la jornada, tot un èxit!!!! Pel que fa els germans del Prat de Banyoles (Athos i Cloe), van ser eliminats i automàticament tant el Miquel com en Cristian van utilitzar la pista com a entrenament realitzant una molt bona feina.

Diumenge podi de l'Athos

Dissabte

Anem a per l’afrontament del segon dia, les temperatures segueixen insuportables i més realitzant la prova a les 17h de la tarda, bo i això les pistes del jutge Marc Rabadà no tenen desperdici per marxar sense fer-les.

A la primera mànega, en Miquel va seguir sent molt estricte amb la Cloe i va decidir repetir novament un parell de zones. L’Athos també va cometre una errada a l’entrada de l’eslalom i, per descomptat, vàrem tornar a repetir la seqüència.

Seguim amb la segona tanda. Una pista força similar a la primera, però amb quatre números canviats que feia que fos una pista totalment diferent. El binomi Athos i Cristian van realitzar un bon agility, fins que va arribar al nou tram, on un canvi ceg força imprescindible ens va deixar fora de poder obtenir cap punt. Per altra banda en Miquel va ser una mica més conservador i va fer una molt bona pista, que, de poc, no aconsegueix acabar a zero.

Diumenge

Últim dia de competició, on cada vegada quedaven menys caniquillus a grau 1, tan sols el binomi Athos i Cristian eren els responsables de la representació d’aquest club de Cabrera.

Segons sembla, el dit “a la tercera va la vençuda” és totalment cert. Aquest tercer dia va estar totalment de la nostre part, l’Athos va realitzar unes magnífiques pistes on tan sols vàrem cometre una petita falta a l’entrada de l’eslàlom.

La segona pista s’ha de dir que va ser immillorable, aconseguint la primera posició al podi i el desitjat ZERO que teníem molt a prop en aquestes últimes competicions.

En conclusió cal dir que, tot i la calor, els gossos han sabut gestionar molt bé aquestes pistes, on s’ha realitzat una molt bona feina per part de tots els representants del Cànic.