Cinquè dia al Dogs in need: esperant la final

Avui s’ha aixecat el dia més ennuvolat i fresquet pero ja estem adaptats al clima angles i ja no ens espanta res.

MorganEn DracL’Elisenda ha començat la jornada tenint quatre pistes per reconeixer i només arribar ja ha anat per feina. En Morgan pero no estava gaire centrat i s’ha eliminat, de fet fins i tot en Drac que no s’elimina mai, ha tingut el mateix destí. Sort que després el dia s’ha arreglat i, bo i una relliscada a la pujada del balancí, ha quedat quart en un agility.

La StripteaseLokiLa Striptease ha començat be el dia amb un cinquè lloc a l’agility i després en el jumping ha estat setena. No ha tingut roseta però amb la bona correcció que ha pogut fer del quiet ja es dona per satisfeta.

Amb en Loki en l’agility hem aprofitat per entrenar el balanci i fins que no ho l’ha fet perfecte (potser a la quarta) en Josep no l’ha deixat seguir. Després, en una copa de jumping ha acabat amb sisena posició i s’ha endut una super roseta. Després i havia un darrer jumping on en Josep s’ha emocionat tant a la curva final de sortida que en Loki s’ha pasat un salt pel costat i en Josep ni se n’ha assabentat amb el que han estat eliminats.

Vipper JBB4330La Vipper ha fet unes pistes molt ràpides i cada dia agafant més confiança amb les zones de contacte. Llàstima del primer jumping (en mateix on l’ha “liat” en Josep) en que els dos salts del final no estaven perfectament alineats i la gossa ha seguit recta sense saltar.

L’Ela ha fet molt bé el primer agility i ha estat molta estona en primera posició pero al final l’han avançat. Bo i això ha quedat en tercer lloc pel que estem molt contentes. També ha fet un jumping a cero on ha estat la 10 de 64 gossos, molt be per l’Ela! Cal dir, però, que en aquesta pista ha retallat molt ja que de natural s’havien d’ajustar els salts a la dreta, el que ella fa sempre i amb això hem compensat la gran velocitat dels altres gossos

Ara només queda esperar a demà en que hi haurà la final de la Novice Cup en estandard on corren la Vipper i en Jordi.