Divendres … agility!

201806 Neo Podi Div FishExcepcionalment hem tingut una prova en divendres i en Fish, la Collie i en Morgan s’hi han apuntat doncs aquest dos últims estan intentant fer equip amb en Fish per la interclubs d’octubre. Així que tots van sortir escopetejats de les respectives feines per ser a les 20:30 a Reus on van poder córrer amb una temperatura excel·lent.

201801 Neo MorganEn Marc Rabadà, el jutge, va començar amb un agility amb molts túnels i un parell de punts de control. El primer en sortir, en Morgan va tenir problemes per encarar el salt de longitud i el va tirar però despres van poder fer super bé tota la pista. La Collie, no volia ser menys i també va encarar malament la longitud despres d’un running espectacular a la passarel·la, tot i així van tenir algun punts on no es van entendre amb algun refús i en Sam va aprofitar per repetir el balancí. En Fish, el “empollon” del grup va estar espectacular i va fer la pista a 0 amb molt bon temps. 

201801 Neo CollieEl jumping es veia força més assequible, però la Collie i en Morgan són uns cracks i, fins i tot així, poden liar-la. En Morgan va tirar un parell de pals en punts tècnics però van solventar una sortida sense quiet i amb un túnel apetitós. La Collie va sortir mollt ràpida i també va tirar un palet tècnic, en Sam va voler aprofitar de provar distancia en un punt i no va acabar de sortir, eliminant-se. Però allà estava en Fish per salvar, de nou, l’honor del club amb un 0 també molt molt animat.

Les pistes de divendres els van permetre pujar a podi en segona posició i a més, amb l’agility va aconseguir l’últim punt per pujar a Grau 3.Aquest afrowater està que es surt, enhorabona Fish i Eva! I pel que fa a la Collie i en Morgan, ningú dirà que no ho hem intentat  . A pesats, no ens guanya ningú!