3 set 17 La Juli amb la Cora i la Neus amb l'Ela han estat primeres en mida gran i petita respectivament en la competició de dissabte al Maresme.

201708 Maresme podi JakeAvui despres de la gran experiència d’Anglaterra, anem a la primera prova que ens torna a fer tocar de peus a terra.

201708 Maresme PinyaHem començat amb el grau 1 on la Monica i en Jake han fet les seves dues pistes prou ràpides però amb algunes errades. Cal treballar més i anar fent més competicions per anar arrodonint aquest gran equip.

A continuació, dins l’horari previst, hem començat amb el Jumping de grau 2 on l'Ela, la Piña i la Cora han aconseguit fer la pista a 0, quedant al capdamunt de la classificació.

En Loki i la Lola han tingut una miqueta mes de problemes i han acabat tots dos eliminats.

201708 Maresme podi ElaDesprés d’una llarga estona per muntar la pista de l'agililty per fi hem pogut reconeixer: la pista tenia força punts de control però semblava molt maca de fer.

201708 Maresme ElaHem tornat a començar pels petits i la primera en sortir ha estat l’Ela que ha fet una falta a la passarel·la (hem de treballar més aquest tema) i un refús en el balancí (es deu estar fixant massa en el seu germà.

Més tard ha sortit la Piña que havia guanyat la mànega anterior però, malhauradament, ha sortit abans de que el jutge donés la sortida i aquest l'ha eliminat.

Després ha canviat la pista a midi on el unic competidor del club era en Loki. Ha començat molt bé però, quan ha arribat al maleit balancí, ha decidit que avui tampoc tocava fer-lo amb el que, després de mùltiples intents, han abandonat la pista.

Canvi a estandard i la primera en sortir ha estat la Lola.

201708 Maresme podi Cora201708 Maresme LolaA ella aquest club la inspira a anar a buscar per terra tots els premis que troba i, es clar, costa molt fer la pista d’aquesta manera. Bo i això al final la perseverància d'en Secun ha acoonseguit que aixequés el nas a terra i el seguís.

La darrera en sortir ha estat la Cora que ha aconseguit fer també la pista a zero.

Ha calgut esperar una bona estona per recollir els trofeus de grau 2 però ens hi havíem d'esperar: la Juli i la Cora han guanyat en mida gran i la Neus amb l'Ela ha guanyat en petita on en Toni i la Piña han estat segons.

Cap a les 8 del vespre tornem cap a casa a descansar d’aquest dia que s'ha fet llarg però ha estat profitós. Esperem que demà també ens vagi bé i, si pot ser, millor.

FaLang translation system by Faboba