29 ago 17 En Toni ha estat als Campionats europeus de DiscDog amb en Max i en Ripper

IMG 20170828 WA0015 002Aquesta setmana ha tingut lloc a Tarragona el Campionat Europeu de DiscDog 2017. El Toni amb el Max i el Ripper hi han participat. S'hi han esforçat molt tot i la calor que ha fet i la gran quantitat d'abelles que hi havia als camps que distreien i picaven als gossos.

El divendres van fer la primera ronda de Freestyle i de Distància que van anar una mica fluixetes.

El dissabte tocava la ronda de Distància puntuable per l'Open (freestyle). El Ripper acabava la seva participació en Division II (debutants) per sota les seves puntuacions habituals, en un 9è lloc de 17 gossos. El Max amb millors puntuacions passava el tall i es classificava per les finals de diumenge.

En la final de Distància va fer una bona actuació tot i per sota de les seves possibilitats, quedant el 37è dels 100 gossos que hi havia.

I en la final de l'Open Freestyle va fer una bona segona ronda quedant finalment el 40è de 65 equips.

Podien haver sigut millors resultats però ens emportem l'experiència increïble de participar en un Europeu i apendre dels més grans com els japonesos Shaun i Mona Hirai i molts més!

A destacar el 3r lloc Europeu en Freestyle del català Ivan Escalada que va fer una segona ronda perfecte, i el campió en Division II el nostre amic Javi Jiménez.

FaLang translation system by Faboba