21 Ago 17 Els nostres representants al Dogs in Need han tornat amb una pila de trofeus.

Després de la participació a l’Intenational Festival del Kennel Club, els nostres representants van adreçar-se cap a una altra competició amb molts de gossos i moltes pistes (fins a 16 simultànies): el Dogs in Need. Una prova amb finalitats benèfiques i que es fa després del Festival i a poc més de 100 Km. En aquesta aventura van comptar amb el reforç de la Maggie i també amb el suport moral de la Gamma, la Vipper -que va gaudir molt del retorn al seu país- i la Tuca,

Aquest cop la Carme amb la Striptease i la Neus amb l’Ela s’hi han lluït. Hi havia quatre proves de selecció per la final de 4-5 i, per anar sobre segur, totes dues han fet les quatre proves de selecció a zero i, a més, gairebé sempre en llocs de roseta (incloent primers i segons llocs). Com a resultat, es clar, totes dues han passat a la final: la Carme i la Striptease com equip amb més punts i la Neus amb l’Ela com a tercers.

201708 DINAS Strip201708 DINAS Ela

En la final de dijous, al sortir en ordre invers de classificació, sortien cap al final de la seva categoria amb el que van generar força expectatives. Dissortadament totes dues gossetes van escollir precisament aquesta final per saltar-se la zona de baixada de la passarel·la -deu ser cosa de família- amb el que no van culminar la seva brillant trajectòria.

En les proves de divendres i dissabte, de nou, van tornar a fer zeros, podis i rossetes amb el que el còmput final ha estat el més nombrós de les darreres edicions.

En Joan Carles i la Montserrat també van acostar-se amb la seva autocaravana per tal de competir en aquesta prova amb la Maggie. Tot un canvi de visió acostumats a les proves que fem per casa però el cert és que se’n van sortir molt bé amb quatre pistes a zero, dues d’elles com a primer gos en aconseguir-ho, amb el que van sumar més trofeus al còmput del club.

201708 DINAS Maggie201708 DINAS Loki

En Josep i en Loki van seguir en la seva línia: evitant el balancí un parell de cops abans de fer-lo perfectament, saltant-se la zona de la passarel·la i amb errades de conducció al jumping on no hi havia zones de contacte. Estan millorant? Vull pensar que si. No creieu, però, que se’n van anar amb les mans buides. Dissabte a primera hora hi havia una prova de relleus per parelles en que el Loki feia equip amb la Striptease. En Josep i en Loki van completar la seva pista a trompicons: en un parell de punts no es van entendre i només la benevolència del jutge va fer que no acabessin eliminats. La Striptease, en canvi, va fer una pista impecable. Al final, sumant els dos recorreguts, l'equip va quedar tercer.  Aquesta va ser l'aportació d'en Loki al  cabàs del Cànic.

201708 DINAS Punky201708 DINAS Moto

A banda dels resultats, podem dir que aquest any la prova amb guies disfressats va ser menys glamurosa que en edicions anteriors. El tema "punkies" no ajudava gaire i aquest any el públic al voltant del ring va ser menys dens que en edicions anteriors.

També vàrem veure gossos espectaculars i conduccions molt elaborades.  Un dels equips que no podies deixar de mirar quan sortia a pista era el d'una noia que, a pesar d'anar en una cadira amb motor, feia unes pistes molt àgils amb el seu gos, recorrent no només a la distància sino recorrent també a tota mena de pivors, girs i canvis complexos com enviar el gos a girar per darrera de la cadira.

201708 DINAS TrofeusEn resum ens ho vàrem passar molt bé. En un entorn agradable, fent agility però també passejant, retrobant amics, organitzant algun que altre sopar "a casa" o fora i fent turisme. L'any vinent hi tornarem.

201708 DINAS Vipper

FaLang translation system by Faboba