7 ago 17 Amb un dia que va pujar a la prova d'El Jou l'Elisenda en va tenir prou per demostrar qui és. Amb unes pistes força complicades va endur-se el primer lloc amb en Morgan i el quart amb en Drac

201708 Jou Podi MorganDivendres 4, en Morgan i en Drac, amb els seus humans habituals pujaven fins Guardiola de Berguedà a la prova que muntava el Ciutat Comtal. Tot i la zona pirineica, feia calor i sort de la carpa o els nostres representants haguessin acabat cuits.

201708 Jou Podi CarpaEl jutge portuguès, Belmiro Sousa, va plantejar un recorreguts força interessants, amb punts de control i angles pronunciats en algunes zones que van fer caure molts equips.

En el jumping, en Drac va sortir-se de l'eslàlom però van fer molt animats al resta del recorregut. En Morgan va sortir molt centrat i controlat i va obtenir un zero i una segona posició a la mànega on molt pocs van aconseguir acabar pista.

L'agility va ser també una mica masacre. En Drac el va fer molt bé però amb falta a la baixada de la passarel·la i en Morgan va fer bé totes els zones (increïble) però l'Elisenda li va tapar l'entrada de l'eslàlom provocant-li un refús.

Tot i això van aconseguir acabar el primers del grau 2 amb en Morgan i quarts amb en Drac, i marxar molt i molt contents de les sensacions del dia.

FaLang translation system by Faboba