30 jul 17 Hem recuperat el torneig d'Estiu que ja havíem fet fa temps i ha estat un èxit

Un cop acabada la lliga social i la temporada de la Federació Catalana es fa una mica llarg esperar fins setembre per reprendre la competició. El torneig d'estiu, enquadrat dins les festes de Sant Feliu de Cabrera de Mar, ens permet fer una competició per tots els nivells del club, també pels més novells, i amb el punt addicional de fer-la fora del club, en un lloc que no coneixen, amb públic, megafonia i, per tant, més nervis per guies i gossos, tot un repte.

Havíem quedat a les sis de la tarda per portar els obstàcles cap al lloc de la prova però molts ja heu arribat abans i això ens ha permés agilitar la preparació i poder anar treballant tant el muntatge del lloc de la prova (gràcies Sieglinde, Àngela, Secun i Montse) com la càrrega i transport dels obstàcles on si t'adormies una mica ja et quedaves sense feina. Tot ha anat molt ràpid gràcies a la voluntat de tots, sou uns cracs.

Debutants

201707 Torneig Podi B201707 Torneig Discdog iUn pel després de les set ja teniem la pista preparada i començavem amb el nivell B. En Jordi, jutge de la prova, va proposar una pista natural que permetía mostrar les habilitats de guies i gossos. Allà vàrem veure a en Fran estrenant-se amb la Brownie i completant el seu primer recorregut en competició, a en Roger amb en Trasto que va fer una pista molt ràpida o a en Fernando amb en Trasto que va fer-la rapidíssima i amb només un error, emportant-se el primer lloc i la copa en aquesta categoria. A més de la prova d'agility en Toni ens va fer unes demostracions de disc dog amb en Ripper, que està en els nivells inicials de la competició i amb en Max que ja està en un nivell més alt i que properament participarà al campionat europeu d'aquesta disciplina.

Iniciats

201707 Torneig Podi B201707 Torneig Vega iEn categoria C, amb pistes una mica més exigents, van competir els que ja s'ho esperaven i dos més que van pujar de nivell just per aquesta prova: la Neu i la Vega. Pensaven que no estaven preparats però van demostrar que si. En Xavier i la Neu amb una pista molt bona que els va fer acabar en quart lloc i això te molt de mèrit ja que la gossa és sorda i per tant en David ha d'indicar-li molt clarament que ha de fer, poc a poc veiem com tots dos van agafant confiança a les pistes. La Natalia i la Vega van estar espectaculars en el seu nou nivell: una pista impecable, cap error i un temps d'uns 23 segons i mig, impresionant.  Ara bé, els seus companys del C, amb més experiència i unes potes molt més llargues no es van deixar prendre terreny. L'Emmanuele amb en Coco va fer la pista també sense errors en poc més de 21 segons i la Marta amb en Ripper, amb una velocitat estratosfèrica, la va fer en 17 segons i 30 centèssimes, una passada!

Precompetició

201707 Torneig Podi B201707 Torneig Duc iEn categoria D en Jordi va plantejar pistes com de competició i les va jutjar com a tals, sense concessions. Això va possar en problemes a la Georgina amb la Lua, que va acusar molt el fet d'estar fora del club, a la Reyes amb en Randy molt ràpid i, per tant, difícil de portar, a en Toni que gairebé se'n va sortir amb en Max o a l'Albert amb en Duc. Només dues persones van arribar al podi: en Fran amb en Fox amb una refusada i un temps de 31 segons i l'Albert que amb la Pam -una habitual dels podis- va fer la pista sense errors en 28 segons i mig, emportant-se el trofeu en aquesta categoria.

Competició

201707 Torneig Podi B201707 Torneig Jake iEls nivells de competició participaven en una mateixa categoria, això no ha impedit, però, que un participant en F: l'Ezequiel amb la Mel, aconseguis situar-se al podi final per davant de gossos de G. Molt ben fet! Altres participants, però, van caure en els paranys d'un recorregut que ja era molt més exigent. Va ser el cas d'en Secun amb la Lola o l'Elisenda amb en Morgan. En Josep i en Loki van seguir, fins i tot una bona estona després d'acabar la prova, amb les seves polèmiques habituals sobre si cal fer o no el balancí dins la pista i sobre que és aquesta tonteria d'haver de tocar la zona del final de la passarel·la. Si que van aconseguir completar la pista: la Maria amb la Dana que no va anar gaire ràpida, la Mònica amb en Jake que si que va anar molt ràpid o la Neus i l'Ela, a zero però amb una mica més de temps que la Mel. Els llocs d'honor en la màxima categoria van ser per la Carme i la Striptease que es van endur el trofeu més gran i per l'Elisenda i en Drac en segon lloc a una mica més d'un segon de temps.

Va estar una prova molt agradable en que cal agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Cabrera de Mar, la de totes les persones del club que vàrem estar muntant i desmuntant-ho tot i, especialment, de la Laia a la que vàrem enredar per fer d'ajudant de jutge i la Marta que va reforçar amb les tasques de locució. Ho vàreu fer molt bé totes dues.

Estem molt contents d'haver recuperat aquesta prova que esperem tingui continuïtat els anys vinents.

FaLang translation system by Faboba