24 jul 17 A la prova de Vilallonga de Ter, l'Eva i en Fish fan una pista a zero en el seu debut i pod, la Mònica també fa podi amb en Jake i el Lutz fa un agility excel·lent i rapidíssim. Un debut genial per tots tres.

201707 Vilallonga Excursio 1La competició de Vilallonga de Ter és sempre una prova destacada dins el calendari. En ple mes de Juliol, quan la calor apreta, un cap de setmana amb fresqueta resulta d’allò més agradable.

Nosaltres acostumem a pujar ja divendres a la tarda, a més cal pujar els obstacles, i aprofitar dissabte al matí per fer alguna excursió pels voltants del poble. Aquest any hem trobat una ruta circular que sortia de la porta de la casa del poble on estem cada any que feia un recorregut molt còmode entre arbres i amb alguns punts molt interessants. Ens ha agradat molt i possiblement la repetirem un altre any.

Després de l’excursió, que aquest cop no era molt llarga, hem pogut dinar a la casa i fer la migdiada o unes partidetes amb els companys, segons preferències.

Cap al vespre cap al lloc de la prova on vàrem descarregar els obstacles i, després de fer quatre exercicis amb els gossos per comprovar que no haguessin oblidat com es feia l’agility hem muntat ja el primer recorregut de l’endemà.

Sopar en grup pels que els venia de gust, ben bo i a un preu molt ajustat i cap al llit que l’endemà toca matinar.

201707 Vilallonga Excursio 2201707 Vilallonga Casa

201707 Vilallonga Fish EvaDiumenge la prova va començar amb el grau I on, del club, s’estrenaven l’Eva amb en Fish i la Mònica amb en Jake.

En Fish va completar el seu primer recorregut ja fent un zero, això si que és un bon debut! En la segona mànega li va caure un palet però sumant els dos resultats va aconseguir fer-se un lloc al podi ja en la seva primera prova. En mida mitjana també s’estrenaven en una competició ‘en serio’ la Mònica i en Jake. En la primera mànega, bo i un parell de penalitzacions, van quedar en segon lloc i això els va valdre pujar també al podi en la combinada de gossos mitjans i petits.

Després del grau I teníem també la primera competició d’en Lutz que al competir amb la Lulú que ja estava a grau II havia de començar en aquesta categoria. Va fer una pista excepcional, a 4,7 m/seg i només amb la penalització de la baixada de la passarel·la quedant segon d’aquesta mànega. Aquest és el millor reconeixement a tot el treball que ha fet en Lutz per adaptar-se a la conducció d’una gossa tan excepcional.

En la mànega d’agility, just darrera la Lulú, van classificar-se la Carme i la Striptease, també amb una falta i amb una mica més de temps.

201707 Vilallonga Jake201707 Vilallonga Lulu

201707 Vilallonga DucDe la resta de competidors del Cànic cal destacar el jumping a zero d’en Juanjo amb la Sioux, quedat sisè sobre més de 30 gossos, les pistes d’en Dic amb la Mercè que va penalitzar una mica en temps però que va estar a poc més d’un segon d’acabar en quarta posició i les pistes de la Maria i la Dana que no van cometre cap error en el recorregut però que van acumular penalització per temps.

La Piña, la Mel i en Duc no van tenir gaire sort en aquesta jornada en que, al ser el jutge en Jordi, l’Ela, en Loki i en Taboo no podien competir i van participar com a gos en blanc.

La prova va acabar abans de les tres, millor que la nostra previsió optimista, el que està molt bé considerant que hi havia més de 90 gossos.

Un cop recollits els obstacles i la instal·lació i carregats al camió vàrem poder dinar tots plegats abans de tornar cap a casa per un merescut descans. Això si, després de passar pel club per descarregar els obstacles i anar a tornar el camió.

Tot plegat, però, ha estat força bé així que l’any vinent tornarem a ser a Vilallonga de Ter.

FaLang translation system by Faboba