23 jun 17 En Morgan i en Loki, quina parella, van anar a competir a Rivalcan. El primer cercant, al límit, els dos agility que li permetrien anar al Campionat d'Espanya per equips i el segon a estrenar-se amb bona pota en grau II. Com va anar ... us ho podeu imaginar

201607 Rivalcan Morgan201607 Rivalcan LokiAquest cap de setmana passat en Morgan tenia la seva ultima oportunitat de classificar-se per el CE per equips i per això va pujar fins al Rivalcan.

Necessitava treure's dos agilitys de cop i òbviament no va poder ser.Dissabte va fer falta a la rampa i llavors l'Elisenda ja va optar per eliminar-lo, diumenge va fallar a varis llocs i van poder repetir totes les seqüències que van voler i més.

Els jumpings tampoc van ser gloriosos, dissabte eliminats en un suculent túnel i diumenge, la calor ja va passar factura al gos i va perdre molta velocitat i tirar un pal.

Diumenge, a més, va venir en Loki pel seu debut a grau II. En l'agility va decidir obviar les baixades de els zones, tot i que va pujar a la primera. En el jumping van anar molt rapids però van acabar eliminant-se. En Josep, però, content com un gingol amb la seu nou grau competitiu. Sembla que poc a poc aquest parell van millorant.

FaLang translation system by Faboba