14 mai 17 Una prova només amb túnels en que acostumem a aprofitar per fer alguns experiments de canvi de guia, fins i tot amb guies ben novells.

201705 Badalona QumbaEl passat dissabte 6 de maig alguns companys del Cànic vam participar al Badatúnel, organitzat pel club d'Agility de Badalona.

Aquesta prova és molt original: consta d'un salt a l'inici i un altre al final, però tota la resta són túnels, 15 en aquesta ocasió!!! Va ser molt divertit i extenuant, jajaja.

Els resultats van ser diversos. Els primers en saltar van ser la Diana amb la Saya, que va demostrar molta energia i es va il·lusionar tant amb els túnels que en va fer dos en sentit contrari... 

Després li va tocar a l'Eli amb el Drac fent gala de la seva experiència, van aconseguir la pista a 0 amb un bon temps que els va donar la 5a posició.

201705 Badalona DracLi va agafar el relleu el més veterà del grup, el Xavier amb el Drac, que com ja coneixia la pista va decidir escurçar-la quan va veure que el seu guía tenia problemes per respirar. Va decidir saltar l'últim salt estalviant-se els tres últims túnels, jajaja.

I l'últim representant en Midi va ser el novato, el Ripper amb la Marta, que es va estrenar molt pendent de les instruccions de la seva guia, que encara ha d'aprendre molt. Van fer un refús al primer túnel però quan va entendre de què es tractava va fer una pistassa perfecte, acabant en 12a posició.

Després tocava el torn als Standard. Els primers de saltar en aquesta categoria va ser l'Andreu que es va estrenar amb la Coma. S'ho van passar molt bé, sobretot perquè van improvissar l'últim tram...

Tot seguit el Max amb la Marta van fallar en el túnel nº8, que era de susto o muerte, perquè s'havia de fer per la boca més allunyada... era demanar massa, però en la resta de la pista es van entendre perfectament, tot i l'eliminat.

El Morgan va fer córrer l'Eli fent una pista a 0 amb un temps espectacular, només a mig segon del podi, quedant en 7a posició.

El Qumba estava fer una pista molt bona amb el Juanjo, però va dubtar justament a l'últim túnel, fent un refús quan ja ho tenien casi fet. 18a posició per ells.

Seguidament van saltar la Coma amb la Diana (22a) i la Mercè amb el Hippy (28è) i van quedar eliminats la Sioux i el Morgan amb el Xavier.

I així vam passar un bon matí, de túnel en túnel, amb una conclusió unànime: ens falta agafar fondo, perquè acabàvem ofegats!

FaLang translation system by Faboba