12 mai 17 En la prova de diumenge al Badalona en Toni va fer podi amb la Piña  i en Juanjo també amb en Qumba

201705 Badalona Podi Pinya201705 Badalona Podi Juanjo201705 Badalona PinyaDiumenge a Badalona erem uns quants representants del Canic.

En mini-mini no eren tants però van fer un bon paper. La petita del grup, la Piña, va fer un jumping espectacular, quedant la primera, fa molt poc temps que està a Grau 2 i a quin nivell!! En Drac també va fer molt bona pista, cosa normal en ell, només va tirar un palet. L’Ela va sortir una mica alterada, és que saber que per allà hi ha una manguera no la deixa concentrar, però els crits de la Neus la van fer seguir bé la pista, fent però dos refusos i una falta.

201705 Badalona Ela201705 Badalona MorganEn l’agility l’Ela va fer una falta a la baixada de la passarel.la i seguidament una escapadeta a veure si trobava la manguera, però com que no la veia va seguir fent la pista, només fent un refús més. La Piña va tornar a fer una pistassa només amb una falta. I al pobre Drac l’Elisenda va decidir el.liminar-lo repetint la passarel.la (que havia fet bé...).

En categoria gran vam començar pel jumping que va anar força bé. A en Morgan no se li va notar que el dia abans havia estat competint també en l’Open del Cancer, fent una super pista a 0, acabant 3er en aquesta mànega. La Maggie no volia ser menys i també va fer molt bona pista a 0. I en Duc també la va acabar a 0 però penalitzant per temps, fa massa calor per córrer més...

201705 Badalona Qumba1201705 Badalona DucEls altres participants també ho van fer molt bé però amb alguna penalització: En Qumba va tirar uns palets, en Dic va fer un refús en el primer túnel, En Sioux també va tirar un pal i va fer una falta, i en Hippie va fer un salt al revés eliminant-se, però tots ells es mereixen un aplaudiment.

En l’Agility les coses es van complicar una mica, però tot i així en Qumba va pujar al 3er lloc del podi, va ser l’únic que va acabar la pista a 0. En Sioux va fer una falta a la passarel·la i 2 refusos al túnel. En Morgan va saltar-se la zona de la rampa i l’Eli va decidir repetir-la, per tant eliminat. A en Hippie se li van atravessar els pals i va saltar alguna zona. La Maggie també va sortir abans dels pals, va fer un refús i va saltar la pasarel.la. En Duc va fer la pista molt bé seguint les indicacions de la seva mestressa perfectament, però si li indiquen un salt al revés doncs ell el fa i ja està, no era això? I en Dic va voler entrar per l’entrada a túnel que no era, eliminat doncs també.

En resum, 2 podis pel Canic a Badalona: per la Piña i en Qumba. Molt bé!!

FaLang translation system by Faboba