La Cora i la Maggie al podi

201703 Quiteria Podi DissabteDissabte en Jordi Boix, instructor del nostre club, era el jutge de la prova que el club Santa Quitèria organitzava a Vallromanes. Va proposar unes pistes exigents que van posar a prova a molts dels competidors.

En mini i midi ens representaven la Carme amb la Striptease i en Toni amb la Piña però no van estar gaire encertats. En Toni va fer una pista impecable … després d’haver eliminat a la Piña per saltar-se el quiet i va caure en un túnel a l’agility mentre que la Strip va fer un bon jumping però va eliminar-se a l’agility (això si va aprofitar per treballar la passarel·la que va ser perfecta).

En categoria standard el tandem Secundí/Lola va fer molt bones pistes. Llàstima que en la primera, el jumping, en Secundí és va oblidar  de treure-li el collaret a la seva companya amb el que el jutge el va eliminar.

Després va sortir la Mercè aquesta vagada només amb el Dic, ja que el seu germà Duc s’havia quedat a casa veient la peli del dissabte a la tarda. Per això en Dic, conscient de que tenia que fer mèrits pels dos, va complir amb unes pistes prou bones.

També va participar la parella Juli/Cora que, com sempre, va fer unes pistes gairebé impecables.

Finalment l’equip Joan Carles/Maggie també va fer unes molt bones pistes amb el que al final el podi va quedar gairebé al complert pel Cànic. En primera posició La Cora i en segona La Maggie. Només hi mancàven el Secun i la Lola que, de no haver estat pel seu “despiste” al sortir amb collar haguessin arrodonit un podi totalment verd.

201703 Quiteria Maggie201703 Quiteria Lola