La Piña, gairebé

201612 Badalona Podi PinyaAquesta última prova de la temporada RSCE, que organitzava el club d’agility Badalona, es presentava per molts dels participants com una patata calenta en forma d’agility. Eren molts els qui necessitaven punts, bé per anar al campionat d’Espanya o d’altres, com jo, simplement per començar l’any net a grau II, ja que només em mancava una pista a zero.

Així doncs, dissabte, després de tot el grau II i III, ens va arribar el torn als més “novatillos” de grau I. Del Cànic jo en mini-midi i l’Albert amb la Pam que, bo i que encara li manca una mica per estar preparat, volia tenir l’experiència de la competició.

Les pistes del jutge Tomás Pérez Ayuso, van ser molt comentades pels participants i varen fer les delícies de tots nosaltres, amb algun que altre punt de la pista que estava més a prop de grau II que de Grau I.

La primera mànega, amb un gran nombre d’eliminats (26 de 31 participants) la va començar la categoria mini. Amb la Piña vam sortir en segon lloc fent una pista bastant fluïda fins al penúltim obstacle, la pasarel·la, on vaig alliberar abans d’hora a la gossa.Ffalta al “casillero” i oportunitat fallida per fer el nostre últim zero.

No seria la pitjor pista ja que a la segona, tot i fer-la més ràpida que l’anterior i tocant totes les zones, vam tirar per terra un parell de pals, acabant el dia amb bones sensacions i amb un primer lloc a la categoria, però sense l’objectiu assolit, que no era un altre que portar cap a casa una pista a 0.

L’Albert i en Duc, com l’Albert ja tenia clar, es van eliminar tots dos cops, de fet com gairebé tothom (en la segona pista ho van fer 21 dels 31 competidors).

Hem de dir també que entre les dues mànegues de grau I van lliurar els premis per la prova de preagility que havien fet previament on la Diana va fer el seu primer pre-podi amb la Saya.