24 ago 16 L'Elisenda i la Diana van acabar el tercer lloc al jumping per parelles amb guies disfressats del Dogs in Need

Divendres és un dia especial al Dogs in Need, es disputa el jumping per relleus amb guies disfressats (cada any amb una temàtica dferent) i fins i tot els que no hi participen miren de passar-se una estona pel ring per veure que s'hi està fent.

201608 DINAS Fancy JutgesLa competició és de relleus per parelles amb dos gossos de la mateixa mida i és conjunta per tots els nivells de gos. Aquest any era el primer en que teniem un equip de mida gran i que, a més, es feia notar: l'Elisenda competia amb en Morgan i la Diana amb la Coma: dos gossos ben característics.

Ni que l'esperit de broma prevaleix en aquesta prova, i ens hi varem integrar ben bé, no deixa de ser també una competició d'agility i en aquest cas les dues pistes seguides sense errors de les nostres representants els van permetre classificar-se en tercer lloc el que està molt bé considerant que estaven competint amb tots els gossos L que s'hi van presentar.

Us adjuntem alguna foto de la prova. En podeu veure més de l'edició d'aquest any a la pàgina Facebook del club . Si hi teniu curiositat podeu cercar també les cròniques d'anys anteriors (per exemple posant Dogs in Need al cercador a la part superior dreta de la pantalla), hi ha algunes fotos força impactants.

201608 DINAS Morgan201608 DINAS Coma

FaLang translation system by Faboba